fredag 10. mars 2017

Ekstra saftig gulrotkake

Ekstra saftig gulrotkake

Myk og supersaftig gulrotkake med verdens beste ostekrem passer til. Rikelig med revet gulrot gjør den ekstra saftig og kanel gir kaken sin . Oppskrift på gulrotkake i rund form. Med syrnet melk får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske. EKSTRA SAFTIG : Awardwinning Carrot Cake Foto: detsoteliv. Revne gulrøtter gjør denne kaken ekstra saftig.


Ekstra saftig gulrotkake

Bak to, og putt i fryseren, så har du til . Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig. Jasmin Haraldsens saftige gulrotkake med kremost-frosting. Med rømme blir denne gulrotkaken ekstra saftig , og toppet med deilig kremost- glasur smelter den nærmest i munnen. Stekes i liten langpanne eller springform, cm. Gulrotkake med ostekrem er både saftig , god og holdbar.


Du kan også halvere oppskriften og steke i muffinsformer, ca. En så saftig kake har jeg aldri bakt maken til. Bakt denne mye,men legger til ett ekstra egg, ts kardemomme i røra. Saftig gulrotkake i langpanne.


Ekstra saftig gulrotkake

Sverre Sætres gulrotkake er så god at folk gifter seg til den. Kaken er saftig og helt nydelig i smak. Legg folie over kaken og stek den ca en halv time ekstra på samme temperatur. Tips til variasjoner på kaken og hvordan få brukt opp alle gulrøttene.


En av våre favorittkaker. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess. Mange har gulrotkake som sin favoritt. Hva er vel bedre å servere enn en saftig gulrotkake med deilig ostekremglasur? Ingenting er som en saftig gulrotkake med herlig kremostglasur og knasende sprø topping.


Ekstra saftig gulrotkake

Toppingen gir en ekstra sprø overraskelse. Himmelsk saftig gulrotkake. Dette er uten tvil den beste gulrotkaken jeg både har spist og laget. Det fineste med denne . Denne MÅ du bare prøve. Jeg kom ved en tilfeldighet over R. Anbefaler deg derfor å være ekstra nøye med å lese oppskriften neste gang.


Her er en saftig gulrotkake med ekstra godt krydder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg