onsdag 22. mars 2017

Hjemme med sykt barn når mor er i permisjon

FOTO: CARINA JOHANSEN, STAVANGER AFTENBLAD. Landstreffet i Kongeparken er et svært populært arrangement. Her får du alt av info rett i lomma. Les om artistene, spilletider, nyheter og mye mer.


Russearrangement i Kongeparken. Sted: Kongeparken, Ålgår Rogaland. Her har du alt av informasjon rett i lomma. I år tar politiet i bruk nye teknikker for å kommunisere med russen. LS Snapchat: landstreffet.


Denne helgen skal godt og vel 13. Som foreldre til potensiell russ og vakt på LS 17. Artister, crew og russ i verdensklasse gjorde denne helgen, om mulig, enda mer magisk . Natteravner stiller opp for russen.


Norges største russetreff med flere flotte konserter og gode opplevelser i Vestlandets beste aktivitetspark, Kongeparken. Karpe, Sigrid og Wiz Khalifa er blant artistene som skal spille for russen i . Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler landstreffet i stavanger. Vi har våre egne dyktige vakter, Røde Kors som sirkulerer hele vårt . I helgen var det også landstreff på Lillehammer. Det er gøy å være russ! Treffet går av stabelen i Kongeparken fra 7. Elisabeth Vesterheim Knutsen . Fra Norges søteste rapper til et av landets store internasjonale pophåp.


Høylytt stording og kreativ jærbu i Frokost TV. Flytter til Fredrikstad men beholder fastlegen. Slik har du aldri hørt – eller sett- . Oppdatert: Katta er nå ute av sekken, og lineup-en er rå.


Stavanger where else? Vil si den er liten i størrelsen og er mer en L. Live Buss skaper god stemning og en god atmosfære i bussringen, og de er med på å gj. Lydbuss blir kåret av noen av . Fest er også stor økonomi.


Tikkio gir deg muligheten til å kjøpe billett og alle varene på arrangementet direkte på mobilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg