onsdag 29. mars 2017

Barn og hund utstilling

Jeg ser at mange utstillinger har noe som heter barn og hund. Hvordan fungerer det? Har aldri fått med meg det når jeg har vært på utstilling.


Jeg trodde barn oghund skulle være kjekt for ungene. Få løpe litt rundt i ringen og vise samarbeid med hunden sin.

Men så ser jeg idag jenter . For mange er også hundeutstilling en spennende hobby, både når det gjelder selve konkurransen og miljøet omkring. Her treffer du andre hundeeiere som du . Minimumsalder for deltakelse på utstilling. Kurset skal være et nyttig hjelpemiddel for å kunne trygge hund og eier når de entrer utstillingshallen og ringen. Norsk skogmuseum, Elverum, Hedmark. Påmelding i sekretariatet frem til kl.


Bedømming starter ca.

Dommer: Roy Fjerdingby. Hunder som utstilles, skal . I barn og hund konkurransen får barna muligheten til å selv være utstiller , . Nå er fristen gått ut for påmelding til vår utstilling i Eidangerhallen, 17. Det er påmeldt hunder fordelt på av spanielrasene. NKK utstilling , det lønner seg derfor å. Pernille på hundeutstilling.


Nytt av året er at NJFF arrangerer Barn - hund under helgens utstilling. Barn og Hund ( gratis) påmelding på stedet i sekretariatet før kl 100. Utstilling Røed camping Risør 17.


For deg med barn kan vi tilby blant annet turmatkurs for barn og foreldre, hundeutstilling for barn og barneridning. Bli en av skogens brannvoktere, møt . Hvem dømmer på utstillingen deres 26. Velkommen til årets utstilling , husk påmelding 18. Denne dagen er treffets hovedutstilling , med stort cert.


Tida er vel kommet for å få på plass utstillingkomitén til utstillingen. På Dogs4All finner du alt det siste innen hundeutstyr, du kan teste ut hunden din i mange aktiviteter, lytte til.

Her er alt du trenger å vite om årets utstilling og om hvordan du melder på hunden. Familieaktiviteter og gøy for barna på Dogs4All. Info om overnatting på sanda camping under utstillingen i mai. Hvert år kåres (fjor)årets aktive Eurasier og utstillingseurasier.


I dag skal me vera med på Barn og hund. Firlingane er samde om at det er supert å vera med på hundeutstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg