tirsdag 21. mars 2017

Sommerforkjølelse 2018

Forkjølelse varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom. Det finnes ingen kur mot forkjølelse , men symptomene kan lindres. Med god og lindrende pleie trenger kan en sommerforkjølelse være til å leve med. Vanligvis varer en forkjølelse inntil en uke, men en eventuell hoste kan vare lenger. Illustrasjonsbilde: Mann . Disse forholdsreglene bør du ta for å forbli sykdomsfri – og dette bør du gjøre dersom uhellet først er ute.


Til tross for at inkubasjonstiden på en forkjølelse vanligvis kun er på 2-dager, føler mange at de ikke blir helt friske. Det er en kunst å ta vare på seg selv, ikke minst når man er syk. Med forkjølelse kan det være vanskelig å vite om det er greit å holde tempoet . Sesongen for forkjølelse , vond hals og sprukne lepper er her. Tett nese, sår hals. Utvidet av sykepleier Elisabeth Lofthus, 03.


Du hoster og harker, snørra renner og halsen føles som sandpapir, og du begynner å lure på om denne forkjølelsen aldri skal gå over. Mange sier at de har influensa når de egentlig bare er forkjølet. Ifølge legen er det store forskjeller på sykdommene. Derfor kan man heller ikke vaksineres mot forkjølelse.


Det mest karakteristiske sykdomstegnet er . Spørsmål: Jeg lurer på hva som egentlig er forskjellen på forkjølelse og influensa ? Jeg har alltid trodd at influensa er mer alvorlig enn forkjølelse ,. Er det ikke typisk at du får sommerforkjølelse midt i fellesferien? Les ekspertenes råd om hvor lenge sommerforkjølelsen varer og hvordan du blir kvitt den. Det kan være vanskelig å skille mellom influensa og forkjølelse - og av og til greier man heller ikke skille dem, sier Martin Herrstrøm, apoteker . Det er fortsatt ikke oppdaget noen mirakelkur mot forkjølelse. Men det er mye du kan gjøre for å forhindre og lindre plagene.


Det er faktisk slik at menn ofte får flere symptomer på forkjølelse enn kvinner før overgangsalderen,. Det er ingenting som heter sommerforkjølelse , sier ekspert. Større barn har hoste, mens spebarn ofte ikke hoster så mye ved forkjølelser. Slik holder du sommerforkjølelsen på en armlengdes avstand.


Barn får i snitt syv. Gode råd for å unngå sykdom i høst og vinter. Tips som styrker immunforsvaret og forebygger influensa, forkjølelse , omgangssyke og halsbetennelse. Sommerforkjølelser kan ramme alle, uansett alder og livssituasjon.


Det blir ofte kalt sommerforkjølelser , men dette er ikke influensa, sier kommunelege og. Si nei takk til sommerforkjølelse med Echinaforce Halsspray! Nå til KNALLTILBUD: 2for1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg