torsdag 16. mars 2017

Brød til reker

Grovhakk halvparten av rekene og behold resten hele. Pisk sammen majones og crème fraîche. Smak til med sitronsaft, sennep, salt og kajennepepper. Stek loff i litt smør og avkjøl på tørkepapir.


Ferske reker med loff og aioli er det ultimate sommermåltidet!

Mens potetene koker lager du dressingen : Ha creme fraiche i en skål og tilsett . Rekesmørbrød med fennikelsalat - HA-bloggen habloggen. Gode reker servert på fersk loff , med fennikelsalat og crème fraîche dressing ღ. Majones er egentlig utrolig . Nypillede reker , majones og loff hører sommeren til. Lærte en dressing til reker for mange år siden, som er supergod og som vi alltid har hatt siden.


Her skal du få oppskriften på en deilig dressing du kan servere til mange forskjellige ting.

Den er veldig god til focaccia og kyllingsalat, til reker og loff m. Guacamole og reker Oppskrift modne avokado vårløk, finhakket (ev. ½ rødløk ). Og hva er vel ikke bedre enn den gode smaken av loff , reker og majones. Reker , smør og majones på loff – Så enkelt og så godt! Her om dagen hadde de store ferske reker på fiskebua. En uimotståelig fristelse jeg . Skagenrøre en er klassiker og det er det all grunn til.


Når du lager denne ordentlig smaker det rett og slett nydelig! Server på en loffskive som er toastet og med . De fleste av oss spiser nøyaktig det samme til rekene hver gang: Loff , majones, dill og sitron. For å finne godt tilbehør til reker. Riv eller press hvitløkfeddene til majonesen i en bolle. Hell så resten av dressingen over salaten og bland alt.


Rekens bestevenner er loff , sitron og den evinnelige tubemajonesen. Men nå har det kommet en ny gutt i klassen, som forandrer alt: . Reker og logg er klassisk sommarkveld med godt selskap og godt tilbehør.

Med heimelaga loff blir dette eit festmåltid med ein gong! Reker og krabbe er nydelig mat, enten som pålegg, alene eller som en del av salat for eksempel. Min favoritt er ferske reker på fersk loff eller . Lag en deilig klassiker med reker i en deilig, kremete dressing med masse dill.


Dressingen lager du ved å blande sammen alle ingrediensene og. Anrett nypillede ferske reker på loff med rødløk, hvitløksdressing, frisk dill .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg