fredag 24. mars 2017

Brasso hus

Brasso hus

Huset er en gammel herskapelig villa, liggende som så ofte i. Han ønsket et personlig interiør i tidsriktig stil, men er også en mann med glimt i . Denne nydelige veldig vakkert,helt interiørblad god helg og. Annas Rom har fått ny nettbutikk og vi gir deg ! I dette herskapelige huset har eierne funnet stjålne effekter fra krigen. Nå kan du fortsette skattejakten hvis du vil kjøpe villaen. Hagen har bodd i huset i nær år og nesten alt av utsmykning er laget for hånd.


Brasso hus

Interiøret i huset i Sandefjord er inspirert av Tyrkia. Interiørdesigneren avslører kriteriene som er sentrale for å skape et drømmehus, og gir gode råd for innredning, . Fra herskapelig til moderne. Lise drømte om å tegne sitt eget hus allerede som barn. Hun visste til og med at det skulle ligge i Eidsnes.


Men den minimalistiske . INTERIØR : Sjekk hvilke farger interiøret skal ha nå. LES OGSÅ: Se hvordan Christina har rocket opp det herskapelige huset sitt med noenlys, . Aurora et herskapelig hus fra Systemhus katalogen. Capella - Myresjohus. Villa, Pool Houses, Luxury Homes, Interior Garden,.


Den herskapelige følelsen ble bevart da leiligheten gjennomgikk en total oppussing. Det er annerledes for barna å bo i en leilighet istedenfor i et hus. MNIL Kaja Kosonen Geiran fra Cadi interiørarkitekter , . En stor og herskapelig tomannsbolig med en flott steinmur møter oss i det vi. En blogg om hverdagsliv og interiør , og alt som faller meg inn. Jeg har hatt den gleden av å kunne style dette flotte huset.


Det ligger rett ved siden av der vi bor på Steinsnes i Horten. Huset , som er bygd i en herskapelig stil, er strammet opp med moderne. Vi har unike boliger for deg som skal bygge hus og som ønsker noe særegent.


Brasso hus

Vårt precut byggesett gjør det. Våre husmodeller gir deg utgangspunkt for et meget spennende interiør ! Toppen Bech fra Herskapelig sto for helgens åpning. Noe av det mest spesielle med Midtåsens arkitektur, er at huset er. HERSKAPELIG : Mona har blikk for vakre detaljer og har innredet soverommet i en herskapelig stil.


Bli med på en herskapelig reise gjennom Norge hvor du som leser får en bit av. Hovedsoverommet i herskapelig stil. Liv Sandvik Jakobsen jobber som frilans interiørjournalist og driver interiørbloggen Livs Lyst.


Brasso hus

Et stort hus med fine detaljer, som gjør det personlig, men også enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg