torsdag 24. mars 2016

Takkekort fotoknudsen

Lag dine egne takkekort ! Har du husket å lage takkekort fra konfirmasjonen? Familie og venner setter ekstra pris på en personlig takk. Finn frem et eller flere blinkskudd . Hos fotoknudsen er utvalget og mulighetene er mange.


Vi har over 5kort til enhver anledning.

Takkekort fra bryllupet lager du enkelt selv. Bryllupsdagen er over, men minnene varer evig. Ta minnene med deg inn i . Eller en liten prins eller prinsesse er kommet til verden?


Du kan blant annet handle: takkekort , bursdagskort, invitasjoner, bordkort, . Gjør den store dagen minneverding. Kjøp julekort, fotobok eller en fotokalender. Har du planer om å lage invitasjoner eller takkekort ? Du får nå mulighet til å vinne kort fra fotoknudsen !

Alt du trenger å gjøre. Barne- og bursdagskort. Bildet limes inn ved hjelp av teipstripe på innsiden av . Er du enig i at fotoknudsen fortjener fire stjerner?


Jeg kan oppdatere når vi har fått de :) . Tusen, tusen takk til Foto Knudsen#128516; Sent en kveld bestilte jeg takkekort etter konfirmasjon til min datter. Optimalprint: best på kundetilfredshet. Her på littbilligere.


FotoKnudsen er størst på takkekort konfirmasjon og har stort utvalg av flott. Fotoknudsen rabattkodene og. Spørsmål Kan jeg endre innholdet i en ordre?


Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og . Da har vi fått takkekortene etter dåpen til Jonas, laget i samme stil som resten av trykksakene :) Jeg . Vennligst åpne denne rabattkupongen for å lese ytterligere vilkår . Slik feirer du konfirmasjonen deres. De har begge to fine . Alle produkter skal vurderes utfra kvalitet og design, samt .

Har du feiret en konfirmasjon, et bryllup eller kanskje en dåp? Dere som som ikke fikk takkekortene laget av fotografen. Hvor bestilte dere fra? Men jeg er ikke så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg