mandag 14. mars 2016

Apper for barn 8 år

Skriv og lær HD: App Store kroner, iPad. Hovedfokus på alderen 6- år. På tide å fornye appene , slik at barna kan finne seg noen nye favoritter? OLek med Albert Åberg. Her lærer barn på mellom fire og ni år seg å knekke lesekoden, og .

Disse appene er storfavoritter hjemme hos oss, og anbefales for barn mellom to og fire år , sier Melå. Mine barn på fem og syv år spiller det hele tiden. Hvis man liker bilspill er Asphalt : Airborne absolutt å anbefale. Barn kan også ha glede av mange av spillene i App Store. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon.


Stort sett alle små barn elsker å leke med mobil, Ipad eller nettbrett. Dragonbox Numbers er en app for barn fra år og oppover og trener.

I lesespillet er språk tilgjengelig så dette er perfekt for barnehager, skoler og . Her kan barnet se TV-programmer direkte eller om igjen når han eller hun vil. I omtalen står det at appen er fra 6- år , men den kan fint brukes . Velkommen til App for små barn – Et morsomt og lærerikt spill for barn i alderen 0-år ! Det finnes 1forskjellige ord og lyder å lære. Når du klikker på et dyr, . Utvalget apper for barn 2-år er stort. En norskprodusert app med formål å lære barna det norske alfabetet.


For barn 3- år Pris: Gratis. Små apper har samlet opp gratis barnevennlige apper til smarttelefoner og. APPER FOR BARN : Vi har samlet sammen apper for læring, kreativitet, lek og. Noen apper er så enkle at barn under ett år kan ha glede av dem. Til toåringen kan du velge og vrake.


Norske apper for barn kan være vanskelig å finne. Testpersonen er vår år gamle (litt for) erfarne ipadbruker.

Med de beste leseappene kan barna lære å lese korte ord på et par uker. Den blir kanskje i enkleste laget for barn over 5-år. Dette innlegget ble skrevet. Som far til en jente på snart år har jeg prøvd en del spill og apper for mobil og nettbrett, og her kommer mine anbefalinger for alderen 1-år. Slik blir det gøy å lære engelsk!


Daglig leder i barnevakten. -kanal anbefaler apper , bøker, nettspill, musikk og . Filtrera listan på betyg och plattform för att . Et barn på halvannet år trenger ikke en app på mobilen for å bli. I appen kan barn leke seg til økt mot og lengre tålmodighet, og øve på å tenke grønne tanker når. Først da kan du som forelder bestemme hvilke apper dine barn skal få lov til å. Movie Star PlanetSpillet retter seg mot barn mellom -år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg