torsdag 31. mars 2016

Rød mariusgenser

Rød mariusgenser med hvitt mønster og hvit hals str mnd. Strikket i drops Lima ull og alpakka. Denne modellen passer like godt til . BRIKSDAL Hals Skjerf - Rød.


Jeg skal strikke mariusgenser til meg selv.

Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Veiledende pinner: Rundpinne og Strømpepinne nr. Troll med mariusgenser. Antall: Legg i handlekurv.


Mariusgenseren er en strikket genser med et mønster inspirert av. Garnpakken inneholder. Størrelse (XS-S) M (L) XL (XXL). Ull, Blå, rød og hvit.

Maskinstrikket, konfeksjon. Blå med setesdalmønster i hvitt. Rød kant øverst på ermene og bolen. RAUMA ULLVAREFABRIKK AS. Bilde av Lang jakke rød.


Rød , blå og hvit mariusgenser usagé à vendre à Bergen - Rød , blå og hvit mariusgenser publié par Sebastian Kyrkjebø à Bergen. Ubrukt hjemmestrikket . Samboer har i original fargene :) Marine, hvit og rød. Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str mnd. Jeg hadde et mål om å få ferdig mariusgenseren til påskeferien, og i går ble.


Bringebærrød mariusgenser. Jeg var så heldig å få kjøpe masse deilig finull på et opphørssalg her i våres, blant annet denne fine . Spesielt er vår tradisjonelle mariusgenser til barn en av våre absolutte besteselgere. Vi har også votter, luer og sokker i hjemmestrikk.


Det ble plutselig klart at den måtte være i hvitt, rødt og blått. Legg opp 34m med rød på strømpepinne 6. Letters refer to the .

Hundegenser Seville Rød str. Tispegenser Fana, rød S eller M. Fra: Vanlig pris kr . Billedresultat for mariusgenser med traktor oppskrift. Det er ofte kaldt når kampene går, og da er det greit med en ullgenser som holder henne varm.


Byen é Bergen, og laget. UPS AND DOWNS: Kine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg