mandag 21. mars 2016

Alkohol aldersgrense

Vi har aldersgrenser for å beskytte unge mot skadevirkningene av alkohol. I Norge er det ikke lov å selge, servere eller gi alkohol til noen som . I de fleste land er alderen . Er det lov å drikke alkohol når man er 16? Hvor gammel må jeg være for å drikke alkohol i Polen?


En rekke lan ofte med unntak av turister eller ikke-muslimske, har forbud mot både omsetning og konsum av alkohol.

Langing er alvorlig fordi det bidrar til å redusere effekten av å aldersgrensene for kjøp av alkohol. Vi avviser derfor alle kjøp hvor det er en reell mistanke om . Selv om bruk av alkohol for de aller fleste er en kilde til hygge, har en. For å tilpasse seg det etterhvert så liberale EØS regelverket, vil staten allerede fra 2. Aldersgrenser for alkohol og tobakk i Danmark er ikke som i Norge.


Det ser ut som en hvilken som helst oppgang i Moskva: Maling i flere lag flasser av, teppet i den lille heisen har en gang vært hvitt. Skal til Italia i sommer og da lurer jeg på hva aldersgrensa på alkohol er? Og er det høyere aldersgrense for å få alkohol på utesteder enn i butikk? Minstealder for kjøp av alkohol kan .

Skal til Tyskland nå i sommerferien, og da lurer jeg på hva som er aldersgrensen for alkohol der. Kvinne, år fra Oppland . Vi anbefaler besøkende å se over informasjon om alkoholservering, aldersgrense og legitimasjon. Programkomiteen i Frp går inn for å senke aldersgrensen på sprit til år, men hos regjeringspartner Høyre er dette helt uaktuelt. Likevel velger mange ungdommer å bryte loven ved å kjøpe og drikke alkohol før fylte atten . Bystyret i byen Palma på den populære ferieøya har sett seg lei på fulle turister som spyr, slåss og forsøpler gatene.


Fri alder, med skjenkebånd til de over år. Skjenkebånd fås sammen med festivalbåndet mot fremvisning av legitimasjon. Er du under år, må du ha med. BILLIG: Nesten halv pris på flere drikker som er populære blant norsk ungdom, gjør at mange handler i Sverige.


Men selv om alkoholen er tillatt . For alkohol over er det aldersgrense år. Med brennevin forstås drikk som inneholder tilvirket alkohol ublandet eller i blanding med. Departementet kan gi forskrifter om aldersgrensen for innførsel av . Det kan finnes juridiske aldersgrenser for funksjonene i appen, for eksempel hvis appen gir mulighet for å ta opp boliglån eller bestille alkohol.


Info om Prahas priser på øl, vin, sprit, drinker på byen og i butikk. Hva er aldersgrensen for å kjøpe alkohol i Praha? Finn ut hva som er retningslinjene for kjøp av alkohol , hvor mye alkohol du kan drikke, hva som er den nedre aldersgrensen for lovlig alkoholinntak i .

Medietilsynet setter aldersgrense på alle filmer som skal vises på kino. Spillet kan vise hendelser eller situasjoner der rusmidler ( alkohol , narkotika) blir brukt. Info om Krakows priser på øl, vin, sprit, drinker og uteliv. De fleste hoteller har også 21-årsgrense ved booking av hotellrom.


Vi har forskjellige aldersgrenser for å reise med Stena Saga. Les også mer på ung. Vennligst gjør deg kjent med dem før du reiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg