torsdag 31. mars 2016

Gul kjeledress

Gul kjeledress

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Tilgjengelig i en butikk. HV kjeledress til salgs for dame og herre hos Univern. Klassisk Felleskjøpet arbeidsdress med elastisk justering i midjen.


Gul kjeledress

Dressen er impregnert for lett vannavvisende effekt og har refleks for økt synlighet. Innpakkingsbar hette med trekksnor foran. Børstet polyester på innsiden av kragen. To lommer foran med borrelås. Vind og vanntett kjeledress i high visibility kl.


Del med dine venner, eller. Vinterkjeledress for barn med avtagbar hette og kraftig fôr. Glidelås med klaff i front. Refleks på hette, ermer og bein for økt . Anti Flame dress Offsh. Fatland logo på bryst og rygg.


Vattert kjeledress , fluoriserende flammehemmende. Kvalitet: bomull . Grunnenhet (prisenhet), STK. Med sin søte og rørende hodet, denne flotte maskot grå og grønn elefant, kledd i en grønn jumpsuit, fascinere publikum. I et sirkus, spill, en hendelse på temaet . Riktig kled pen og ren, fra innerst til ytterst. Sikre deg på arbeid med en varm og god kjeledress.


Vinterdress – kjeledress fra Lyngsøe Rainwear. Landets største utvalg av arbeidsklær, profiltøy og firmagaver. Varmfôret kjeledress. Materiale, 1 vannavstøtende polyester. Vaskeanvisninger, °C.


Gul kjeledress

Slitesterk kjeledress fra Helly Hansen. Dette er kjeledressen for deg som er opptatt av kvalitet og brukervennlighet. Naturlig flammehemmende kjeledress i synbarhet med høy ARC- rating. MultiPlus kjeledress. Kjeledress med knelommer - hi-vis oransje.


Funksjonell og synlig kjeledress med praktiske lommer. Stretchpanel nederst i rygg, glidelåsventilering under armene og plass til lange eller korte kneputer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg