onsdag 23. mars 2016

Rett til rehabilitering

Se forskriften om habilitering og rehabilitering , individuell plan og koordinator §. Det er utarbeidet rehabiliteringsplan for Trysil kommune for perioden . Rehabilitering, habilitering, individuell plan og koordinator. Styrking av habilitering og rehabilitering i kommunene. Tydelig beskrivelse av ansvarsfordeling på området rehabilitering og habilitering , individuell plan og koordinator, ref.


Helsedirektoratets veileder for dette.

Agenda Kaupang har bistått Melhus kommune med å utarbeide en plan for habilitering og rehabilitering. Kvænangen kommune inviterer innbyggerne til åpent møte om plan for habilitering og rehabilitering i forbindelse med prosjektet Nytt Fokus. Sømna – den grønne Helgelandskommunen som leverer! Habilitering og rehabilitering. Temaplan for Sømna kommune.


Gå til Definisjon av habilitering og rehabilitering - Definisjonen av habilitering og rehabilitering er. Det vises til Helse og omsorgsdepartementets utsendte høring forslag om endring i forskrift om habilitering og rehabilitering , individuell plan og . Fremtidens primærhelsetjeneste-. Planen ble varslet i Meld.

Samarbeid og samordning. En plan som sikrer brukere med behov for koordinerte tjenester et samordnet . Forskrift om habilitering og rehabilitering , individuell plan og koordinator § 5. Veilederen inneholder også temaer. Hjemmel: Fastsatt ved kgl. Mål for habilitering og rehabilitering i Grimstad kommune ______ 6. Fellesnemnda for Klæbu kommune og . Mot helhetlig rehabiliteringspolitikk side 8. Opplæringsloven side 9. Tilskot til styrking av habilitering og rehabilitering er ett av tiltaka i. For å ivareta brukermedvirkning i utarbeidelse av planen samt å gi andre muligheter å medvirke, blir forslag til plan for habilitering og.


Handlingsplan habilitering og rehabilitering i Narvik, Ballangen og Tysfjord. VISJON: Ein plan som sikrar brukarar med behov for koordinerte tenester eit samordna. Ein plan for habilitering og rehabilitering skal sikre at personar som har.


Her finner du gjeldende forskrift for habilitering og rehabilitering , individuell plan og koordinator: . Nytt e-læringsprogram om individuell plan og koordinator . Gå til Hva er individuell plan (IP) - Individuell plan er et verktøy for samarbeid mellom deg som mottar tjenester og de ulike tjenesteyterne, og den skal gi . Enhetenes overordnede ansvar for individuell plan. Koordinerende enheter for habilitering og rehabilitering (KE) skal bidra til å sikre.

Tildelingskontoret er koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering. Målet med habilitering og rehabilitering er å styrke individet sin mogelegheit for å oppretthalde eller gjenvinne funksjonsevne, og bidra til sjølvstende og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg