torsdag 24. desember 2015

Verdens vanligste etternavn

De mest brukte for- og etternavn. Etternavn skrives først i Hangul med revidert romanisering, deretter andre mye. Vanligste for- og etternavn i verden. Denne søkemotoren har full oversikt over verdens etternavn. Mjøndalen-trener Vegard Hansen har Norges vanligste etternavn.


Verdens vanligste etternavn

Her er et morsomt kart som viser de mest brukte etternavn i hele Europa. Her er en liste over de ti mest brukte etternavnene i verden : 1. Dette er Norges vanligste etternavn. LES OGSÅ: Her åpner verdens største innendørs skisenter.


Anders Eriksen tok konas etternavn Figenschow da han giftet seg. Luftens dronning skapte problemer på flyplasser verden over . Nora er kanskje det mest populære navnet her til lands, men på verdensbasis er det Sofia som topper navnestatistikkene. Flere av verdens største kjendiser bærer navnet som nå dominerer.


Deriblant de mest brukte for- og etternavnene på verdensbasis. Wang verdens vanligste etternavn. Her er noe av bakgrunnen for verdens etternavntradisjoner.


Som i Norge er det fortsatt vanligst å ta mannens, og da er det meget sannsynlig . De er langt fra de mest brukte navnene dersom man ser befolkningen . Det er sånn i dag at man kan ha ett eller flere fornavn, mellomnavn og etternavn. Mellomnavn er etternavn som ikke er hoved- etternavnet. Her skriver du inn for- eller etternavnet ditt og trykker enter. Farsnavna er opphavet til den typen etternavn som dominerer i hele Skandinavia , men i langt mindre grad ellers i verden.


Verdens vanligste etternavn

De tretten første navnene på lista over vanligste etternavn , slutter på -sen. Mohammed vanligste navn i Oslo – NRK Oslo og Viken. Men det betyr ikke . Hvis vi er mange sammen som heter det, bruker vi kallenavn og etternavn. I den arabiske verden er navnet alltid like populært. Jeg overveier å fortelle henne at Chang er det vanligste etternavnet i verden , ifølge Guinnessμ rekordbok, men jeg regner med at hun allerede vet det, så i . Populære bokstaver dette, verdens mest brukte fornavn.


Verdens mest populære etternavn er Lee. Mest vanlige etternavn i Europa: Ikke uventet er Hansen det mest vanlige i Norge. Fotball er helt klart . ROUNDUP: Over hele verden arrangeres det protester mot Monsanto og og stoffet glyfosat.


Verdens vanligste etternavn

Roundup er verdens mest brukte ugressmiddel. Han har både det vanligste fornavnet og etternavnet i Melhus. Veldig mange har fått . Jeg vet anyways at vanligste etternavnet i Frankrike er. Iflg en eldre utgave av Guinnes Book of Records, er det Chang som er det mest brukte navnet i verden. I skrift ble det brukt personlige etternavn , som patronym eller gårdsnavn.


Hvert av de to-tre vanligste sen-navnene bæres nå av - av befolkningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg