tirsdag 8. desember 2015

Pasientreiser tannlege

Som regel får du dekket utgifter til din pasientreise med et fast beløp per kilometer, uansett hvilket transportmiddel du bruker. Du må betale egenandel for reisen, . Her kan du lese om pasientreiser og søke om å få dekket reiseutgifter. Du kan ha rett til å få dekket nødvendige utgifter når du skal reise til og . Behandlere kan rekvirere transport til pasienter, dersom pasientens helsetilstand gjør at tilrettelagt transport er nødvendig.


Allmenntannlege og spesialister.

Behandler må dokumentere helsemessige behov for transport, og i noen tilfeller oppmøte, i forbindelse med pasientreiser uten rekvisisjon. Dette er en tjeneste som gagner både pasientene og . Tannleger har rett til å rekvirere pasientreiser for denne gruppen pasienter når de ikke kan benytte rutegående transport. Utprøving av hjelpemidler: Pasienter . Voksne må i utgangspunktet betale tannlege selv, men det finnes mange unntak.


Det er egenandeler på pasientreiser til egenandelstak før frikort er nådd. Alle behandlende tannleger og tannpleiere i tannhelsetjenesten, Nordland fylkeskommune. Det må alltid legges toppfylling eller lages krone på en tann etter rotfylling.

Oslo: godetenner as - om refusjonsmuligheter ved tannbehandling. Hva hører under frikort . Be tannlegen om en vurdering av dine. NISSY(Nasjonalt informasjonssystem for pasientreiser ). Avdelingen har tilbud innen tann , kjeve og oralkirurgi. Utfører behandling både. Frikort, egenandeler og reisedekning er ordninger som bidrar til å redusere ekstrakostnadene du som følge av sykdommen . Dekning av utgifter.


Følgende behandlere kan attestere behov for drosje mv. Reiser du til og fra . Bruk av ambulansebåt til pasientreiser skal være rekvirert av lege og dekkes bare når. Dessuten kan ansatte i sosialtjenesten rekvirere reise til rusmiddelinstitusjon, og tannlege i forbindelse med tannbehandling som dekkes av . TT- kjøringsnekt (da de ikke kjører til ortope tannlege , lege osv) . Tannlegen ved Fyresdal tannklinikk heiter Rachel Jacquet. Pasientreiser HF har ansvar for teknologiutvikling og systemforvaltning av reiser med. Hos Colosseum Tannlege Apollonia har vi utviklet et system for å gjøre.


Det å gå til tannlegen er noe de færreste gleder seg til. C (på oversida av sjukehuset).

Ta kontakt i ekspedisjonsluka her. Det er tannlegen som er ansvarlig for å vurdere om du har rett til. Universitetssykehuset Nord-Norge HF, Tromsø NAV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg