tirsdag 22. desember 2015

Lammeskank stiansen

Innlegg om lammeskanker skrevet av StianS. Vi snakker om braiserte lammeskanker , servert med rotgrønnsaker, pastinakkkrem, . Lammeskank er lettlaget og god mat. Du slenger skanken i en stor gryte, bruner kjøttet og fyller på med gode rotgrønnsaker, vin og kraft og lar . Skank er litt som oksehale, full av god smak. Her er muligheten for far til å vise hva han kan, med en litt annen vri på klassisk påskelam. Det litt geniale med . Vi har som nevnt tidligere på bloggen her, nylig flyttet til Jar.


Lammeskank stiansen

Vi har også omtrent samtidig fått oss en fantastisk søtnos av en datter, som forøvrig . Endelig lammesesong! Ovnsbakte lammeskanker servert med jordskokk og mandelpotetpurè, karamelliserte rotgrønnsaker og rødvinssjy. Slik lager du lammeskank.


Mesterkokkens ratatouille kan anbefales på det sterkeste. Denne Pinnen ble oppdaget av Linda Morvik. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


En klassisk oppskrift på langtidsstekt lammelår med gode grønnsaker og gratinerte poteter. I sausen bruker vi kraft fra lammet sammen med blant annet eplegelé . Den store barnedåpen - Lammelår. Frankrike, Alsace, Riesling, 0. Varier gjerne kraften etter hvilket kjøttslag du skal servere den til - altså, viltkraft til vilt, lammekraft til lam og så videre.


Rør inn terninger av kaldt smør. Som lærling måtte jeg rett inn . Ikke så rart, for dette er en skikkelig . Perfekt stekte lammeskiver servert med fløtegratinerte poteter, lettkokte grønnsaker og kryddersmør smaker nydelig til søndagsmiddag om høsten eller som . Andebryst er populær festmat, både til jul og ellers. Her har andebrystet fått selskap av en appelsinsaus med litt balsamicoeddik i, og som . Lam hører påsken til, og i denne utgaven får du selvsagt deilige oppskrifter på nettopp det. Med lysere dager i vente er det bare å suge til seg inspirasjon og . Braisert lammeskank er langsom mat som krever en del tid men et.


Den nederste delen på lammelåret er, i utgangspunktet, et seigt stykke kjøtt som roper etter lang og . Stiansen , Bent, and Christian Brun. Serveres ofte med kylling, men denne retten er også fantastisk god med lam og vår. En varmende gryte med lam og grønnsaker er perfekt søndagsmiddag. En varm og mettende ovnsrett med lammeskank og bønner smaker godt når det er. Varmende høstsupper Osso Bucco med lam superenkle potetfristelser Smaken av.


Der får gjestene servert skalldyrsuppe til forrett, lammeskank med potetpuré til hovedrett og multekrem til dessert. Indrefilet i leirgryte. Posts about leirgryte written by StianS. Hvordan lage lammestek?


Marokkansk-inspirerte lammeskanker med potet, søtpotet og tomat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg