torsdag 17. desember 2015

Enkel dessert til mange

Image: TIRAMISU PÅ GLASS. Blant våre desserter finner du alt fra enkle og snarlagde desserter til . Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert. Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta,.


Da har dere en deilig dessert ved endt middag.

Julen er en tid der mange spiser multer, enten det er i multekrem eller som. Mange forbinder epler i dessert med eplekake. Eplebåter i eplemost – med krem og hakkede pistasjnøtter. Plommer kokt i rosévin.


Søte fristelser i form av en lekker dessert eller to tar festen til nye høyder, og du. Kesam gjør mange desserter friskere og bedre. Jordbær, bringebær, blåbær, tyttebær, .

Og sausen lagar du enkelt …. Smuldrepai med blåbær og bringebær er desserten du lagar når du ikkje har noko å by på. Det er desserten som gir mange kaldsvette nå. La deg friste av et bredt utvalg ost og deilige desserter med ulike meieriprodukter.


Desserten er latterlig enkel å lage. Ta en titt på de ulike oppskriftene vi tilbyr. Med multer i fryseren kan du også lage en iskake til dessert. Enkel , frisk og god! Rabarbra er en favoritt på dessertbordet , og kan brukes på utallige måter.


Rabarbragrøt er enkelt å lage til mange hvis du får gjester. Savarinkake - god og enkel oppskrift. Den kan nytes med noe så . Amerikanske pannekaker - enkle og raske . Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Jeg håper du lar deg friste!

Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Skal du lage dessert til mange , men vil gjøre det enkelt ? Da kan du pynte halvfabrikata dessert. Pynt ferdig eller halvferdig dessert litt ekstra og . Kalorielet Blancmange dessert med jordbær og græsk yoghurt. Finn oppskrifter på enkle og gode desserter, som uten tvil vil imponere når du serverer dem.


Selv om mange av dessertene er basert på frukt og skyr, og uten . Mange synes det kan være vanskelig å lage en dessert som både smaker godt og . Etter en bedre middag smaker det alltid godt med dessert. Denne enkle og kjempegode desserten lager du raskt! Du finner oppskriften på den, sammen med mange andre deilige desserter og kaker i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg