tirsdag 22. desember 2015

Navnedag i hellas

Navnedag i hellas

Med andre ord vil dette si at nesten hver eneste dag er det noen som har navnedag i Hellas. Bilde lånt fra: katolsk. Som vi har nevn før i . Kalender over navnedager. Tradisjoner rundt 15. På Thassos er det ofte vanlig at . Skikken å feire navnedag oppstod i den tidlige kristne kirken, nærmest for å redusere.


Hellas er blant landene hvor navnedagsfeiring er mest vanlig. De katolske landene feirer navnedager etter en offisiell liste fra Vatikanet, men i mange land har navnedagsfeiring aldri slått an. Sånn er det ikke i Hellas.


Om TURISTER I hellas og gresk dagligliv. August feires Santa Maria dagen i Hellas. Vi gratulerer alle dere som feirer sin navnedag idag! Og for dere som er i Hellas akkurat nå. Hvorfor er navnedager større enn fødslesdager i Hellas , lurer du kanskje på.


Jeg fikk en forespørsel fra en ung norsk jente Kaja om grekernes . Mari, Maria og Marie har navnedag. Noen kjente personer med fødselsdag 25. Petra på nordkysten av Lesvos er en liten badeby med en lang stran livlig strandpromenade og idylliske bakgater Bestill reisen din til Petra ( Hellas ) hos Ving. Ved en tilfeldighet oppdaget kona at jeg har navnedag i dag. opplyser videre at feiringen er mest populær i Hellas.


Jeanette, Jannike og Jannicke har navnedag. I Hellas feirer man sin navnedag og ikke sin bursdag. De fleste greske navn stammer fra helgener, og tradisjonen sier at den som har et navn . Ti muslimske navn får navnedag i den norske almanakken, deriblant Mohammad , Ali, Fatima og Amina. Deltakelse i feiringen av annen helliges navnedag er det en spesiell seremoni som holdes i kirkene høyt oppe i fjellene og i landsbyen.


Nærliggende steder: . Hva skal Lullul gjøre i sommerferien? Nå er jeg på ferie i Hellas , og etter det så blir det en ferietur til Polen. Likens som grekerne feirer sin egen navnedag feirer de også kirkens navnedag. Noora har estisk navnedag 8. Navnedager den neste uka.


Nora (arabisk: نورة) er. Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av. Den hellige Vlasios har navnedag 11.


Underholdningsprogrammet omfatter musikk, dans, gratis mat og fyrverkeri på den nærmeste stranden . En natt ble vi og alle de andre gjestene invitert til å feire eiernes navnedag (Marias ektemann).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg