fredag 19. juni 2015

Låven på sunde utleie

Låven på sunde utleie

Låven er innredet med bord og stoler samt tre sofagrupper. Vi leier ut lokalet til konfirmasjoner, bryllup, dåp, bursdager eller andre anledninger. Slik ser det ut når en falleferdig låve full av skrot blir gjort om til. Tove så mistet jobben gjorde de alvor av drømmen om å starte med utleie. Vi på Sunde IL har det :) Vi leier ut til blant annet barnedåp, bryllup, konfirmasjon,.


Låven på sunde utleie

Les anmeldelser fra tidligere kunder og reservér Låven - Selskapslokale direkte. Vi har også oversikt over andre lokaler i området. Trenger du et lokale for et selskap eller jobbarrangement? Bordoppsett som runde bor E bor kam eller mindre bord egner seg godt på låven. Stavanger- og Ryfylkeregionene.


Videre er låven et perfekt lokale til kurs og konferanse. Vi ønsker oss en rustikk låve som ramme for bryllupet, men jeg finner ingen som . Bygningen er en rå- låve fra ca. Meget sjarmerende og landlig med plass til - personer. Låven egner seg godt til sommerfest med grill eller et . Pris: Pris pr kuvert fra 3k5ca, pluss drikke. Kontaktperson : Torill Sunde.


Låven på sunde utleie

Hafjell Exclusive - Leie storhytter i Hafjell til sengeplasser med ski inn ski ut og litt luksus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg