fredag 19. juni 2015

Gonore hjemmetest

Det er viktig å teste seg ved mistanke av klamydia og gonorè. Hjemmetest for kjønnssykdommer. Klamydiatest og gonorétest er. Har du tatt med deg test for gonoré og klamydia hjem og lurer på hvordan du skal gå frem? Se instruksjonsvideo her!


Testeutsyret består av . Alle som har hatt ubeskyttet sex med en partner som en ikke kjenner smittestatusen til bør teste seg for kjønnssykdommer, også kalt seksuelt overførbare . Poliklinikk for seksuelt overførbare infeksjonar Heimetest for klamydia og gonoré - Helse Bergen helse-bergen. Du kan vere smitta utan å vite det. Nå som hjemmetesten ved Olafia er avviklet, går flere til Sex og samfunn- klinikken.


Gonoré er i dag en relativt sjelden sykdom i Norge, men . For det første så smitter gonoré mye lettere enn klamydia. Gonorétest gir resultatet i løpet av kort tid – opptil minutter! Hurtigtesten er til både menn og kvinner, noe som gjør testen veldig fleksibel i bruk. Gonore , G, Gonoré - behandling, Gonoré - behandling, Gonoré - behandling, Gonoré - . Eventuelt også for mykoplasma og gonoré. Raskt svar og konfidensielt.


Gonore hjemmetest

Andre tester som gonore og mycoplasma tester vi for ved negativ. KLAMYDIATEST: Kan utføres som hjemmetest Foto: Boots apotek Vis mer . Vi tilbyr foreløpig kun hjemmetest for klamydia, gonore og mycoplasma, men flere tester kommer fortløpende. Hvis du ønsker raskt svar anbefales det å ta testen . Flere apotek og ulike klinikker i landet tilbyr nå hjemmetest for både klamydia, gonoré og andre seksuelt overførbare sykdommer.


Gonoré ses mest hos homoseksuelle mænd og hos heteroseksuelle mæn som bliver smittet i udlandet. Kvinder rammes sjældent. Læs om symptomer og . Har du hatt ubeskyttet sex med en partner du ikke stoler på eller kjenner - eller mistenker at du kan være utsatt for Gonoré -smitte? Forekomsten av gonoré har eksplodert i Norge, spesielt i Oslo.


Denne hindring fjernes ved at kunne bestille en hjemmetest på denne . Smittekontakter til pasienter med klamydia, gonoré , hiv-infeksjon, syfilis og hepatitt tilbys test (og eventuelt epidemiologisk behandling) for den aktuelle . Her finder du klamydiatest, ægløsnings- og graviditetstest, blodtypetest og mange andre selvtest. Diskret og sikker test for gonoré. Med denne test for gonoré , klamydia, mykoplasma og trikomonas udfører du selv prøven og sender den til laboratoriet for . Hos oss kan du teste deg gratis og anonymt for seksuelt overførbare infeksjoner.


Dette er et godt tilbud. Gonorebehandling, G, Gonoré - behandling, Gonoré - behandling, Gonoré - . Hos Digilege kan du bestille hjemmetest for påvisning av seksuelt overførbare. Vi undersøker for klamydia, gonore og mycoplasma på én enkelt prøve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg