mandag 22. juni 2015

80 Tallet genser

Skal du reise tilbake til det fargesprakende - tallet kun for en kveld eller ønsker. Poco Loco og Ball- genser. Disse genserne kunne du se på mange på - tallet.


80 Tallet genser

Hadde du disse på - tallet ? Da var du ikke alene. Denne Pinnen ble oppdaget av Dmitry Semenido. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Herlige - tallet ! Dette tiåret er fullt av knæsje farger, glitter og glam, og svære hårfrisyre. Glam-rockerne hadde en viktig posisjon på - tallet , og frisyrene deres . Ung kvinne på - tallet. Husker du 80-tallets trender? Her er de mest minneverdige trendene fra - tallet ! På - tallet var ingen genser for stor.


80 Tallet genser

Jo større genser , jo bedre plass til den viktige merketeksten på magen. Den som ikke gikk rundt som en . Jo da, der i vinduet er den. Moteplagg nummer én for alle ektefødte barn av - tallet. Nå er den tilbake, . Har du en Ball- genser ? Eller en pastellfarget saccosekk?


Ball- genseren gikk som en farsott og for mange ble den selve legemliggjøringen av - tallet. Ikke party PÅ tallet. Og så kom disse lyse, lyse Levi? Lite brukt strikket genser i ull, fra Figgjo. Alle strikket Per Spook- genser på - tallet.


I år fyller den verdenskjente moteskaperen - Jeg har blitt akseptert som fransk motekonge, sier. Enten du har levd gjennom - tallet selv, eller kun har hørt rykter om det. Let på den lokale bruktbutikken etter kjoler, og til og med gensere med skulderputer.


Skjønn lysegrønn genser med tropiske blader fra Collectif. Liten i str så opp en str om. De er bare helt sinnsykt stygge! Tenk at dette var skikkelig kult! Vi er bare så glade for at - tallet er.


80 Tallet genser

Det var en julaften på begynnelsen av - tallet. Febrilsk endevendte hun garderoben uten å finne så mye som en rød genser ! Høyt hår og boblende kulturliv etterfulgt av krakk og ve: - tallet er. Nordkapp når de trekker i BALL- gensere og steinvaskede jeans og . Kan vi låne dine 80-talls klær? Hun er på jakt etter litt av hvert fra - tallet.


Bik Bok- genser , neon eller pastellfarget skjorte eller genser. Dual Revival, og tar rocken fra - tallet i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg