mandag 8. juni 2015

Halsbetennelse engelsk

Halsbetennelse er akutt betennelse i svelget eller tonsillene (mandlene). Betennelse i tonsillene betegnes tonsilitt, betennelse i svelget betegnes også faryngitt. Glosbe, online ordbok, gratis.


Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Her er noen engelske ord relatert til helse. Disse inkluderer navnet på de. Tror du har en god (?) gammeldags halsbetennelse. Heter for øvrig acute tonsilitis på engelsk (betennelse i mandlene).


Hvis det er antibiotika . Dette er en ikke helt uvanlig komplikasjon til en halsbetennelse. Halsbyll forekommer hos voksne og yngre, sjeldnere hos barn. Noe å lære av - Pasienten var en år gammel kvinne med lett hypertensjon og moderate leddplager. GAS forekommer i Norge vanligvis som lokale, ikke-invasive infeksjoner som tonsillitt ( halsbetennelse ), brennkopper (impetigo), rosen . Bryter ut etter Hovland-slag: - Forkjølelse og halsbetennelse blir borte! Dårlig ånde kan skyldes noen løse, illeluktende klumper bak i mandlene dine.


På engelsk heter klumpene tonsil stones, som kan oversettes til . Kan L, Nagelberg J, Maytal. Fordi han har fått en stygg halsbetennelse , avgjør legene at han må. Kjenn de beste korte setningene på engelsk for å bruke i sosiale nettverk,. På tegningen er disse markert med den blå og røde feberkurven: 1) Streptokokkinfeksjon, som regel halsbetennelse , med symptomer som hodepine, vondt i . Oversettelsen av ordet halsbetennelse mellom norsk, engelsk , spansk og svensk.


Og selv om ubehaget minner mye om annen halsbetennelse og influensa, vil legen raskt kunne fastslå om det er mononukleose du lider av. Jeg drikker varm drikk (lemsip, engelsk ) med paracet, og det hjelper litt. En halsbetennelse der du har feber og begynnende vondt i ørene . Hva er de norske oversettelsene for følgende vaksiner på engelsk : Rubella, Typhoi Smallpox. Har fått akutt halsbetennelse. Rotterdam også må vike for den engelske stjernens plagsomme hals.


Halsbetennelse engelsk

Noen ganger dreier det seg om en halsbetennelse og noen ganger kommer sår hals bare på grunn av en lettere forkjølelse. Det er like vel greit . Denne artikkelen bygger på Tonsillitis frå på engelsk , den 25. Og apropos sopp - i England brukes ofte det engelske ordet for frosk,. Den skyldes et virus som heter Epstein-Barr (forkortes EBV). Sykdommen er blant annet karakterisert ved halsbetennelse , hovne lymfeknuter og uttalt trøtthet.


Men onsdag meldte Norges friidrettsforbund at Jakob ikke kan stille til start grunnet halsbetennelse. Vinneren i Sveits får cirka .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg