tirsdag 12. mai 2015

Lofavør knust skjerm

Har du noen gang knust mobilskjermen din og angret bittert over at du ikke har forsikring når du har funnet ut av hva det koster å fikse den? Den dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Det er fortsatt Norges beste innboforsikring, og er en del av ditt . Er medlem av fagforbundet, og har vel da også automatisk LO favør. Er du medlem i et LO-forbund har du Norges beste innboforsikring inkludert i medlemskapet ditt.


Ble veldig usikker nå, da min datter har knust skjermen på telefonen. Alt innbo og løsøre i hjemmet ditt er forsikret. Både jeg og mannen er organisert i fagforbundet og har LO-favør kollektiv . Mangler: knust ‎ skjerm flicboopisimta. Knust mobilskjerm lofavør - flicboopisimta. Både Elkjøp og Lefdal anslår prisen for å reparere en knust skjerm til å bli mellom og kroner.


Expert viser til eksempler hvor det har. Kun 5kroner i egenandel ved knust skjerm. Ingen egenandel for knust skjerm for deg . Dekkes av innboforsikringen din.


Knuser du skjermen på smarttelefonen, kan det koste deg flere tusen kroner. LOfavør innbo er Norges best innboforsikring. Men du kan slippe billig unna. Sjekk hva du har krav på!


Reparasjon av knust skjerm på mobiltelefon. En helt knust mobil lar seg naturlig nok ikke enkelt fikse, men er det snakk om riper eller mindre sprekker i skjermen , kan du faktisk. Andre arvinger må sende inn . YS Innbo reparasjon av knust mobilskjerm.


LO favør Grunnforsikring Liv, er en liten livsforsikring som er ment å være . Bjørg Marit Sollie, LO Favør -ansvarlig fra Sparebank overtok for å fortelle oss om. Alt om fordelene ligger på lofavor. Vilkårene er nå endret og blitt enda bedre. Innbo Pluss inkluderer dekning for knust skjerm på alle familiens mobiltelefoner.


Hehe, kollektiv hjem med toppsikring via Lo favør har - i egenandel. Les mer og meld skade Knust glass eller skjerm. Tyveri av låst sykkel inntil 40.


Billig og gode forsikringer igjennom LOFavør. Sønnen min hadde knust skjermen på skole-pc sin. Om du skal flytte hjemmefra, knuser skjermen på mobilen ved et uhell eller blir utsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg