tirsdag 19. mai 2015

Bakt potet potetbakern oppskrift

Bakt potet potetbakern oppskrift

Pisk sammen smøret med presset hvitløk og paprikapulver. Pynt med persille og servér. Fantastisk Nyheter 1. Potetbakeren kryddersmør . En klatt smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien. Og hva serverer man til? Lag på bålet, eller stek hjemme i ovnen til mange.


Bakt potet potetbakern oppskrift

Oppskrift på bakt potet med . Alle liker bakt potet , enten det er som tillbehør til grillmaten eller som et eget måltid. Man kan bake den med bare salt og urter eller fylle den . Første helga i Gjøvik solgte jeg bakte poteter som var helt nedsotet. Jeg visste jo ikke at man skulle regulere gassbrenneren. Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter.


Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2-uker. Legg saltet i ildfast form med potetene på. Vi har fylt vår bakte potet med skinke, rømme og ost, men du kan fylle poteten med det du liker best.


Bakt potet potetbakern oppskrift

Hvordan lage bakt potet - se oppskrift - Prosent. Bakt potet med godt fyll er skikkelig digg! Simpel oppskrift på bakt potet. Server med kryddersmør, skinkebiter, salat, rødløk og tomat. Her har vi toppet de bakte potetene med bacon, sopp og crème fraîche.


Børst potetene og prikk dem med en gaffel. De kan og pakkes inn i folie før baking. Rør fyllet sammen i en bolle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg