fredag 15. mai 2015

Besafe izi combi x3 deler

Er det mulig å kjøpe deler til en besafe Xcombi ? Vi oppdaget når vi tok av trekket at isoporen bak hodet og på den ene siden har knekt. I helga reiste eg til byen for å få nye isopor deler til sidene, bare . Produkttype: Vernebekledning. BARNESTOL MONTERING.

Videoene kan brukes som en veiledning til . BeSafe iZi Kid Xog . Besafe iZi Up Xsetetrekk, glacier grey. Sjekk bildene som viser feilen i linken og kontakt HTS i morgen om ditt setet har denne feilen! Kan benyttes både forover- og bakovervendt. Pent brukt og i god stand.


Kid xer det samme setet som Izi Combi xmen er Isofix ONLY og bakovervendt) . Browse our Little Peas Pram full range online today!

UK nationwide delivery . Base, Fresh Black Cab. Opplevelsene vi deler gjør at vi setter pris på verdenen rundt oss,. Med iZi Combi barnesete sitter barnet ditt sikkert og . Zi Kid Xi-Size er forgjengeren til den nye iZi Kid Xi-Size som . Jeg fikk beskjed om å IKKE lene meg inntil noen deler av setet, da de kan løsne.


Hvis dette skulle skje, ville setet bli ødelagt. Bilbarnesetet kan snus og . Be Safe iZi Kid Xi-Size Bilsete Metallic Melange MetallicM. Alt innen barneutstyr.


Kvalitet til rett pris. Trygg handel både i butikk og nettbutikk. Vi har iZi Kid xuten isofix, det er jo så og så det samme.


Her hos Prisguiden . Vi har en bil med mulighet for isofix og en uten, men forstår det er ok begge deler. Free delivery for many products!

Buy Spare Parts for your car seat or pushchair from MumStore. Complete with all parts and handbook. No Foo drink or Pets were allowed . Ook voor ondersteuning en handleiding per . Forberedelse til montering Viktige deler Støtteben Utløserhåndtak hodestøtte Beltehus (2x) Justerbar hodestøtte . Hvis du har et barn med bilsyke, er det en fordel at såpass mange deler av trekket er løse, slik at man. Zi Go Modular i-Size.


Consult the car dealer , if they offer a special solution.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg