torsdag 14. mai 2015

Kjøttpudding av elg

God høstmat med elgkjøttdeig, rotfrukter og eple. Ovnsbakt kjøttpudding av elg med tilbehør og eplesaus: Til personer: 5g kjøttdeig av elg. Hjemmelaget kjøttpudding er norsk tradisjonsmat, og er et godt middagstips for barn.


Varier med sauser og annet tilbehør. Et av barndommens middagshøydepunkter var mammas hjemmelagde kjøttpudding. Den skulle være surret eller pakket i bacon, og ble servert .

Server sammen med en fløte saus eller kålstuing og gode poteter. For meg skal en kjøttpudding være . En hverdagsmiddag vil noen si – og da går . Blir risen liggende under kjøttpuddingen , kan du risikere noen harde riskorn. Lars Erik Vesterdal og Robert Mære er på bobiltur i Namdalen. De er fortsatt i Grong og kjøkkenet er satt.


Alt avhengig av hva du putter i . Du kan bruke kvernet kjøtt av elg eller hjort til denne oppskrifta, men kjøttdeig . I dag laget jeg en kjøttpudding på kjøttdeig av elg som fantes i frysern.

Kjøttpudding høres kanskje litt kjedelig ut, men det er det ikke. Neste gang bruker jeg nok egg men det var godt likevel! Italiensk kjøttpudding. Hilde, og noe lignende ville jeg lage…i mangel på elg , ble det karbonadedeig og italienske smaker).


Av og til er det godt med kjøttpudding. Hjortelusflue (Lipoptena cervi) er en blodsugende parasitt på hjortedyr som rådyr , elg og hjort. Den er kjent som både hjortelus og elglus, og . Elg med potetlokk - Kirsten Winge.


En saftig kjøttpudding med et småskarpt tomatlokk og bacon på toppen. Saftig kjøttpudding med masse grønnsaker, tomatsaus med kick og baconlokk på toppen! Nå lanserer han boka Elg i badekar - et kåserende og, ifølge ham selv,. Det beste Ida Ørnhøi vet er kjøttpudding med sellerisaus og nypoteter. Stein Ørnhøi skåler for lanseringen av Elg i badekar.


Forloren hare er et godt gammeldags navn på en slags kjøttpudding , som ikke er laget på medisterdeig,. Kjøttkaker, piroger, gryteretter, kjøttpudding. Fargen ble innbydende og glinsende rød. Språk: Norsk (Bokmål).


Ojsann, det er ingen varer som passer med dine kriterier.

Hvis du ikke finner det du leter etter, prøv en annen varekategori eller tøm filteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg