fredag 29. mai 2015

Catering julemat oslo

Julemenyer med utmerkede råvarer for dine anledninger, med både klassiske og moderne alternativer. Anbefales for sittende bespisning, men kan . Er det noe vi nordmenn er glad i, så er det julemat. Vi har alle våre tradisjoner – noen foretrekker ribbe, andre pinnekjøtt eller kalkun.


Vi produserer det meste av julematen selv.

Vi leverer selskapsmat og catering i Oslo og omegn. Menyene leveres klare til bespisning i Oslo og Akershus. Julemat catering til bedrift og privat. Trenger du lokale til julebordet? Se våre selskapslokaler i Sandvika utenfor Oslo.


Alt fra tradisjonell juletallerken til spenstig Juletapas! Kjøkkensjefen vår, Filip.

LEVERING I OSLO OG OMEGN. Vi serverer bedrifts- og . Julebord catering med tapas,kolbord eller tradisjonell julemat. Høy kvalitets catering med fornuftige priser.


Julemiddag, juletapas, julelunsj og asiastisk julemeny. Nå er Grillsjefen endelig snart klar for julebord i Oslo (og av resten av landet!). Essens catering AS fra Bygdøy, Oslo.


Catering i Oslo og Akershus. LØKKA CATERING TILBYR EN VARIERT MENY, MED ALT FRA ENKLE RETTER, HUSMANNSKOST TIL. KWONG CHU HAR VOKST OPP I LONDON, OG HAR ÅRS ERFARING SOM KOKK I LONDON OG OSLO. Vi på Jacobs tilbyr catering med mye spennende mat. Se Jacob´s cateringmeny.


Funky Fresh Foods leverer bærekraftig catering til store og små, bedrift og privat, til lunsj og til bryllup. Oslo -distriktet, fra Hamar i nord til Østfold og Vestfold i sør. Du kan bestille catering fra MENY.

Våre butikker tar i mot bestilling på både enkel og avansert catering til bursdagsfeiring, idrettslag, konfirmasjoner, . Vi har over tid blitt en av Stor- Oslo sine største catering leverandører. Vår faglige dyktighet garanterer for den gode mat opplevelsen. Det er gøy catering oslo julemat leke med smak! Skal du arrangere årets julebord? Vi takker alle våre kunder for godt samarbeid gjennom mer enn år.


Hvis du ønsker å komme i . Da tror jeg den siste julematen er ute av huset. Hjemmelaget god Norsk julemat. Velkommen til LIAS catering.


Vår flotte lunsjbuffet kan nytes onsdag, torsdag og . Da er det viktig at du sikrer deg julemat av førsteklasses kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg