fredag 22. mai 2015

Catering nyttårsaften oslo

Catering nyttårsaften oslo

Nyttårsaften tapas catering i Oslo og Akershus. Tapas catering med deilig mat. Trenger du mat til nyttårsaften ? Vi leverer catering i Oslo til alle anledninger.


Catering nyttårsaften oslo

Vi produserer og bruker egne råvarer i vår catering. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud! Buffet, koldtbor tapas eller 3-retters middag. Klikk deg inn på hjemmesiden for å se vår fine nyttårsmeny.


Vi på Jacobs tilbyr catering med mye spennende mat. Vi vet du vil finne noe som . Overti bryllup, event, dåp, firmafest, konfirmasjon og julebord. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. KAJSAS er kjent for sine fargerike tapas- og fingermatsbuffeter, desserter og kaker.


Catering nyttårsaften oslo

Vi lager daglig mat til alt fra små til større selskaper i hele Oslo og Akershus. Kassene må forhåndsbetales med kort . Velg mellom ulike selskapsmenyer, tapas og koldtbord. Mattis Mat catering - Jegerveien Oslo , Norway - Rated based on Reviews Vi har.


På nyttårsaften kan du få levert deilig buffet med dessert. Ta med vår smakfulle asian fusion og server til dine gjester. Catering Oslo fra vår restaurant i Nydalen.


Fredag - lørdag: 13:- 02:00. Smak en av våre favoritter. Feiring på Ekebergrestauranten. Start det nye året med stil hos oss på Ekebergrestauranten. Det serveres en flott meny bestående av . Kan derfor gi kunden den beste matopplevelse i hver eneste bit.


Waldemar Thranes gate Oslo. Apsorn Thai Restaurant apsornthai. Vi har som mål å la deg få den ekte følelsen av Thailand i Oslo sentrum Vogts. Husets skalldyrfat til de store og små begivenheter.


Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, salg og levering av ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, catering , spekemat og pinnekjøtt i Bergen. Postadresse: Lilleakerveien OSLO , CC-Vest. Spørsmål og tilbakemelding. SüdØst Asian Crossover byr på spennende asiatisk crossover og en unik, lun og varm atmosfære. Ta en titt på vår meny, les omtaler og reserver bord på vår . I våre selskapslokaler kan vi dekke til lunsjer og middager for inntil til 3personer.


I de store hallene har vi mulighet til å dekke og servere til arrangementer for . Vi feirer årets siste dag, og vil ha med deg. Med panoramautsikt mot Oslofjorden, Aker Brygge og området rundt Oslo Rådhus er det duket for . Vi har et spennende program på nyttårsaften i fire akter: Festmiddag serveres med DJ som spiller i restauranten og Hidden Bar. På Sumo vil du alltid finne den samme menyen med et bredt utvalg av sushi og asiatisk mat med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg