fredag 19. juli 2019

Saftig sjokoladekake i brødform

Saftig sjokoladekake i brødform

Barnevennlig sjokoladekake i brødform. Jeg har laget den i en brødform og har godt med glasur både mellom kaken og på toppen. Saftig sjokoladeformkake med kaffeglasur. Kle en brødform med bakepapir og sett til side.


Saftig sjokoladekake i brødform

Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Ingen grunn til å ty til posekaker når denne . I denne kaken bruker vi rømme, noe som gjør den ekstra saftig. Til denne oppskriften på mørk formkake trenger du en brødform på ca liter. Fransk sjokoladekake med jordbær. Her er oppskrift på en . Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen.


Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til. En skikkelig saftig sjokoladekake som er enkel å lage. Den passer like godt til bryllup som til barnebursdag.


Saftig sjokoladekake i brødform

Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. En utrolig saftig og enkel sjokoladekake. Faller garantert i smak både hos store og små. Kilde: Ellen Lendengen. Foto: Jan Soppeland.


Sjokoladelangpanne er en populær klassiker som alle barn og barnslige voksne elsker. Den saftige kaken er toppet med en ekte . Holdt seg saftig i 2-dager. Som nevnt, denne ble godt.


Eller denne som bare heter sjokoladekake i langpanne. Denne sjokoladekaken er ekstremt saftig fordi den inneholder en hemmelig ingrediens: Majones! Vi snakker her mørk, supersaftig sjokoladekake med MASSE lys, bløt sjokoladekrem! Alle trenger vi å ha noen skikkelig gode oppskrifter på langpannekaker! Oppskriften er til stor langpanne.


Og det er definitivt dette! Bak en enkel sjokoladekake i langpanne. Den er saftig og go og populært innslag på kakebordet. Super til barnebursdag, skoleavslutninger og dugnad.


Hell den godt blandede røren i en godt smurt stor langpanne. Dette er en sikker vinner som er ferdig på minutter. Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg