mandag 29. juli 2019

Jentenavn som ikke slutter på a

Synes alle bruker jentenavn som slutter på A for tiden. Mange av dem er utrolig fine, men jeg vil gjerne finne et navn som ikke slutter på a. Jentenavn på to stavelser, som slutter på A. Navn som slutter på en konsonant. Flere resultater fra forum.

Anonymforum - Skravle. Og ikke ender med -bjørg og veig? Guttenavn som slutter på -a innlegg 16. Fine jentenavn som slutter på a. Det kan være navn som slutter på - ikke , -ika, -ikken, -ja, -je og -ita eller -ette. Men jeg er åpen for andre forslag også.


Er ikke spesielt glad i veldig vanlige norske navn.

Bella og Alina synes jeg er veldig flotte, da. En del av navnene er også kjente, men kanskje ikke gamle nok til å være. Noen navn klarer ikke foreldre la være å bruke selv om det er på. Han trekker også frem navn som slutter på ie, men som uttales bare som i,. Utne at det gjør noe at barna får sitt helt unike navn.


Litt dumt av foreldre å gi datteren et navn som gjør at nye beskjentskaper blir. Det er trolig noen navn du har hørt på voksne, men som du ikke vet om noen barn som heter. Jonas og Henrik slutter ! Genitiv (eieform) av navn som slutter på -s eller s-lyd (f.eks. -z) uttrykkes. I så fall ligger kanskje ikke typen “Asbjørnsen og Moes” langt unna.


Riksmålsforbundets språkquiz. Ikke bare i Norge Lukas er populært - sjekk navnetoppen i Sverige,. Et eksempel er korte jentenavn som slutter på -a , som Linnea og Maja.


Johnsens tredje og siste kategori er andre navn, altså alle norske navn som ikke slutter på -sen. All den tid beregninger viser at opp mot 50 .

I Bangladesh er det vanlig med et offisielt navn og et kallenavn. De to navnene trenger ikke å ha noe med hverandre å gjøre. Fortsatt dominerer jentenavn som slutter på -a og de bibelske guttenavnene. Før det var Lucas nesten ikke brukt. Hva navnet ender på har stor betydning for hvor poulært det blir.


Mest sannsynlig kommer dagens foreldre til å velge navn de ikke husker fra . POPULÆRT NAVN : Hun angrer ikke på at hun har valgt et populært navn til. Det er også fasinerende at stadig flere jentenavn slutter på a.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg