onsdag 17. juli 2019

Øreakupunktur kurs

Les mer om kurset her. Lær øreakupunktur på Axelsons - en praktisk og effektiv metode som benytter ørenes punkter og mikrosystem til å stimulere hele kroppen til selvheling via trykk , . Vi tilbyr kurs i ørereakupunktur. Dermed kan nålestikk, ved å stimulere kroppens egen p. Oslo, Nordstran Oslo fre.


Kurs i psykiske lidelser og øreakupunktur med Per Sloth Jensen akupunktur.

Dette kurset retter seg mot akupunktører som ønsker en grundig innføring i øreakupunktur og psykiske lidelser. Det har lenge vært en del av bestillingen til den . På denne siden tilbyr vi akupunktur kurs over hele landet. Stadig flere mennesker søker seg til akupunktører og det . Lær øreakupunktur – en praktisk og effektiv soneterapi-metode som benytter ørenes mikrosystem og soner til å stimulere hele kroppen til selvleging og som du . NADA øreakupunktur benyttes som et supplement i rehabilitering og kan være.


Første samling starter . Internasjonale logo. NADA er en beskyttet tittel – NADA-logoen kan benyttes av: Personer som har gjennomgått kurs hos lisensiert NADA- instruktør i det landet .

Kinareise under studiet. Terje Horpestad er en kjent foredragsholder, leder av egen . Eksamensfri utdannelse: Flere kurs i Kinesiologi, IFH. Vilhelm Schjelderup. Camilla har vært på NADA akupunktur kurs. Alternativ behandling, som akupunktur , er et omstridt tema.


Det finnes ingen krav til utdanningsbakgrunn. Hvem som helst kan kalle seg akupunktør, fordi det . Han har undervist og holdt kurs for . Dorthe Krogsgaard og Peter Lund. Gå inn på Touchpoint sin kurskalenderen og les mer om disse nyttige kursene. Etterutdanningskurs i øreakupunktur. Dette er et kurs for deg som har lyst til å prøve om Qi Gong er noe for deg.


Qi Gong kan hjelpe på . Kurset går over dager og koster kr. Driver egen praksis i akupunktur. Jeg ser også for meg å tilegne meg ny kunnskap og erfaring gjennom ulike kurs.


Akupunktur , kopping og TP-behandling til en god pris i Oslo sentrum. Kurs i Medisinsk akupunktur og NADA Recovery, øreakupunktur.

Basseng instruktør via Frisklivsentralen for Muskel og skjelett-plager og for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg