torsdag 24. januar 2019

Tacopai sunn

Oppskrift på en god pai som passer for hele familien. Tacopai er et godt alternativ til fredagstacoen. Dette tar ingen ende. Det smaker faktisk veldig godt! Har du ferdig paiform på frys så er det fort gjort å smelle . Her er en deilig kosemiddag med saftig kjøttfyll og smeltet ost.


Tacopai sunn

Med grov paibunn og en frisk grønn salat ved siden av kan du kose deg med god . Hvorfor ikke gjøre en ny vri på helgens taco? Glutenfri, sunnere og litt mer proteiner enn vanlig. Stikkordarkiv: tacopai. Her kommer en oppskrift på en herlig tacopai. Nydelig, sunn tacopai med grov bunn.


Sunnere alternativ: Bruk en magrere ost). Er det flere enn meg som bare MÅ ha taco på fredagene? Det blir liksom ikke fredagsstemning uten. I en tacopai samler du alle de gode smakene fra taco og pai i én og samme form.


Tacopai sunn

Topp tacopaien med frisk rømme og salsa, og du har raskt en kandidat til den . Selv om jeg har jobbet julen igjennom var jeg altså ikke helt klar for hverdagen. UKERSPLAN Sunne og proteinrike helgelunsjer, middager og desserter. Prøv en ny tacomiddag.


Slik lager du tacopai : Paibunn: 1. Middag, a collection by Oda Andresen. Her har jeg hentet inspirasjon fra FITFOCUSE sin tacoterte, for jeg synes den så så sinnsykt god ut. Det er jo egentlig litt krise når man skal blogge om sunn mat, med tanke på hvor bra fisk faktisk er for oss.


I tillegg er det viktig for meg at mini . Taco har aldri smakt bedre! Fedon gir deg oppskrifter på lett og sunn mat til frokost, lunsj og middag. LILLIANs MATBLOGG: Tacopai. Falafel lages av kikerter og gode krydder, og når du serverer den i pita med frisk salat blir det helt nydelig, mettende og sunt. Skal du lage til veldig mange, er det.


LINDASTUHAUG - det skal vere en opptur med sunn mat! Sunn oppskrift: Kyllingsalat. Vi har samlet en rekke enkle og sunne middagstips til barn, som tar kort tid å lage. La gjerne barna være med.


Tacopai sunn

Akkurat nå: Enkelt julegodteri: sunne rawfood-boller med julefølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg