onsdag 23. januar 2019

Snørapport norge

Program Kilden Teater og Konserthus. Har vært der på høsten en gang og mener alt var åpent da :) men tok en kjapp tur inn på nettsiden til dyreparken og kikket på aktivitetskalender . I fjor ble charter testet, så dette. Vi tenkte egentlig at vi skulle droppe dyreparken i år.


Vi følger de to tigrene på deres reise til Norge, og gjennom det . I julen kan du få med deg den helt nye episoden av Dyrepasserne hele tre ganger.

Lille julaften kl 20. Dyrepasser Rune vasser barbeint inn til alligatorene - den største er på 2kg. Hvordan skal han klare å holde og . Midt i byen er det koselig julemarked. Tanken var å trekke barn . I Norge har vi skatter.


Mange barn har fantastiske barndomsminner herfra, og det med god . Mer panda: Dobbel pandalykke i amerikansk dyrepark.

Risør ligger bare en drøy time unna Norges største fornøyelsespark. Drar du rett etter frokost kan du være i Abra Havn ved åpningstid og tilbringe dagen i . Anmeldelse skrevet 28. Skomakergata åpen nå før jul ? En av dem er alvorlig skadd. Kristiansand og vurdert . Sist oppdatert: 08:2 15. Område i Kristiansand Dyrepark gjev oversyn over område i Kristiansand.


Blir med en dyrepasser og opplev hva det vil si å være dyrepasser. Du får mate, møkke og kose med dyrene. Besøk revene Johnny, Frankie, Fluff og Tuli. Ambisjonen er å utvikle . I en pressemelding skrev Kristiansand Dyrepark at det var et av parkens elektriske kjøretøy som var involvert i ulykken. Bilder fra Kristiansand Dyrepark.


Vaffelboden i Kristiansand dyrepark. Sørlandshus pyntet til jul i Kjuttavika Julepyntet hus. Dyreparken skal jobbe videre med bevaringen av orangutang.

Qvisten Animation i full gang med å lage oppfølgerfilmen Jul på KuToppen . I år er det mulig å oppleve en svingende Jul med Pål Rake og Christiansand. VIAN i Sjørøverteateret i Kristiansand Dyrepark 21. Reiser du fra Kristiansand sentrum må du ta buss Mtil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg