mandag 28. januar 2019

Oppskrift fisk i form

Prøv denne deilige og fargerike fiskeretten, proppfull av gode smaker. Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.


Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper. Legg fisken i en form og du kan trylle frem denne deilige retten med torsk eller skrei. Torsk i form er en enkel, rask og god middag å lage.

Kutt opp, fyll i formen og inn i ovnen - ikke rart oppskrifter på ovnsbakt torsk er populært. Grønnsaker og fisk passer kjempegodt sammen, og ved å lage en slik. Smør en ildfast form og legg skiver av squash og tomater i formen.


Dryss salt og pepper over fisken. Skjær tomater i skiver og purre i ringer, . Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å. Torsk eller hyse i ildfast form med grønnsaker, fiskesaus og et dryss av ost over.


Oppskrift på fiskeform med torsk og laks til personer.

Få resten av familien. Del fisken i passende stykker og legg dem i en ildfast form sammen med grønnsakene og tomater i skiver. Torsk bakt i ovnen er noe av det enkleste du kan lage. Her kan du bruke det du har av grønnsaker i kjøleskapet hvis du ikke har det som står i oppskriften. Hva er mer perfekt enn å pakke litt slitne, men likevel gode.


Raskt og enkelt ved hjelp av halvfabrikata. Torsk med gode, norske grønnsaker i form er enkelt og godt. Server denne enkle og gode grønnsaksformen på ditt storkjøkken. Strø på salt på fisken og la den ligge med salt i ca. Lag fiskesausen etter oppskrift på pakken og hell den over fisken.


Har du fersk fisk så husk å drysse litt salt på fisken. Legg brokkoli i en smurt ildfast form. Ha alt i en ildfast form. Bland tomater og fløte, og hell over fisken.


Stek fisk i ovnen og kok Perfekt til fisk - smakfullt og sunt! Fisk i form oppskrift med kalorier, allergener og pris. En av våre ganske enkle oppskrifter hvor vi bruker sei og vanlige tomater siden vi har masse hjemme i . Rask og enkel oppskrift på fløtebakt torsk i form.


Sunn fisk og masse grønnsaker i kremet melkefri saus lager seg raskt i ovnen.

Servert med søtpotetmos blir det ekstra godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg