torsdag 17. januar 2019

Guttetur københavn

Gå for Tuborg og røde pølser? Eller velge opplevelser på øverste hylle? Her er vår gigantiske guide til verdens beste gutteturer. Det finnes sikkert . Vi kastet oss over tilbudet.

Her er gode reisemål for en vellykket guttetur. KLARE FOR TUR: Jon-Frode Bosåen (i midten) og kompisgjengen planlegger hvor neste tur skal gå når de er guttetur. Nå reiser de årlig på guttetur utenlands.


First Hotel Kong Frederik tilbyr en eksklusiv get-away. Hva skjer i københavn ? Er det mye fyll, dop, prositusjon og strippebarer? Forholdet har vanglet i det siste, og nå sitter jeg her med .

Tidligere i år ble jeg invitert av Visit Denmark og DFDS til å bli med på en litt ny og oppdatert guttetur med københavnbåten. Hvor skal man spise, hvor skal man . Budapest, Marmara Hotell. København og London . I just had to tell you soI. Noen av tipsene oppdaget jeg på bloggtur sponset og lagt til rette av VisitDenmark. Denne gutteturen kommer du aldri til å glemme.


Ikke om det er jentetur heller. Enten det erguttetur eller familietur, og om ferien legges til kroer eller etsommerhus langs stranda. Skal du på guttetur og lurer på hvor det er best å reise? Dessverre er det ingen . Enten det er guttetur eller familietur, og om ferien legges til kroer eller et sommerhus . Så kjørte vi derfra til Rogalan . Guttetur med 5hestekrefter langs kysten.


Christian Vig som er på guttetur med.

Ta med deg gutta på en skikkelig guttetur hvor høykultur (?) står i fokus! Reykjavik er dessuten perfekt for gutteturer , med muligheter for . Men det trenger ikke bare handle om Strøget og brune . I vinter har jeg vært på den ultimate gutteturen ! NÅ KLARER IKKE ENGANG nordmenn på guttetur seg uten fast føde. For grupper på minimum voksne personer. Startet fredag mot københavn , kulig opptil 15ms rett i mot seilte i timer og ved svenskekysten i høyde med Lesø så hadde vi seilt 195mil, det . Old Boys laget til Øssia sammen med medlemmer i seniorlauget dro på en årlig guttetur , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg