mandag 31. desember 2018

Leve med hortons

De skriver at de har kontrollert biler, der én fikk forenklet forelegg. For dårlig sikring av barn i bil , står det. I tillegg fikk to bilførere bot for ikke . Politiet i Nordland melder på internett at resultatet av kontrollen ble at en bilfører fikk bot for dårlig sikring av barn i bil.


Bodø: UP har i dag . Politiet har i ettermiddag gjennomført en laserkontroll i 60-sona i Åenget. Syv sjåfører fikk bot for høy fart. BØMLO: Politiet gjennomførte i morgentimene trafikkontroll.


Trygg Trafikk mener barn skal sitte bakovervendt frem til de er fire år. Kjøring på rødt lys eller for kort avstand til bilen foran. For øvrige brudd får Segway-brukere halv bot av satsene over.


Et usikret barn kan bli alvorlig skadet, selv i lave hastigheter. Sørg derfor alltid for å sikre barnet ditt, også på korte turer. Nå ønsker hun at vi skal kjøre barnet hennes til en aktivitet. Anonymforum - Skravle.


En bilist fikk gebyr for manglende sikring av barn i bil. Kristiansandsregionen. Agder politidistrikt. Det er ingen endringer når det gjelder utstyret for sikring av barn i bil , . Halvparten av barn er mangelfullt sikret i bilen ! Her kan du lese hvordan du bruker barnestol og bilbelte riktig på barn.


Fikk-bot-for-ikke-å-. Politiet sjekket sikring av barn i bil under en kontroll på Kolvereid onsdag morgen. To førere ble ilagt forenklet forelegg for manglende sikring av barn i bil.


Reglene for sikring av barn i bil er i store trekk de samme i Europa og. Q-Park da de parkerte på hans private parkeringsplass. ETNE: Politiet utførte fredag morgen kontroll med fokus på sikring av barn i bil og trygg skolevei. Her ble ett gebyr delt ut for å ikke ha brukt . Den gode nyheten er at ingen fikk bot for manglende sikring av barn i bil.


Både politiet og Statens vegvesen jobber med beltebruk denne uka. Dette er straffereaksjonene for kjøring i narko- og medikamentrus. En av sjåførene fikk derimot et forenklet forelegg på grunn av manglende sikring av barn.


Selv om alle barn under 1må ha ekstra sikring ifølge enkelte stod det også i. Du har faktisk plikt til å sikre hunden skikkelig i bilen , enten med bur eller sele. For selv om det er lettvint, bør du la aldri la hunden være løs under bilturen. Patruljen hadde fokus på sikring av barn i bil. Flere av barna var ikke riktig sikret i setene sine, og tjenestemennene ga foreldrene informasjon . Bilturer i Norge eller leiebil i Syden?


Her er noen gode råd til riktig sikring av barn i sommertrafikken. Tall fra Statens Vegvesen viser at mens prosent bruker belte i bil , er det bare prosent som bruker belte i bussen. Les mer: Sikring av barn i leiebil og charterbuss .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg