torsdag 6. desember 2018

Gulrotkake trine

Her har du oppskriften på en enkel, stor og DEILIG gulrotkake dekket med masse , nydelig ostekrem! Oppskriften er beregnet på stor langpanne . Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem! Gulrotkake er alltid populært, og denne varianten er det . Ingredienser til kakebunn: dl sukker dl matolje egg dl hvetemel ts natron ts bakepulver ts kanel 5g skrelt gulrot.

Med syrnet melk får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske. Desta Marie sin første dag som programleder med gulrotkake. Litt dårlig mobilbilde, men man kan tydelig se hvor saftig kaka er. OPPSKRIFT GULROTKAKE : Her får du oppskriften på en ekstra saftig gulrotkake med et hint av ingefær.


FOTO: Trine Rask Vis mer . Verdens beste gulrotkake , ingen hokus-pokus! Desidert kaken jeg har laget mest av med velykket resultat hver eneste gang. Mye gulrøtter gjør .

De får som regel en tyngde og en råhet som ikke er så vellykket. Som å bake en gulrotkake og dele med e. Den spennende kombinasjonen av gulrot, eple og . Denne bør du prøve, Trine”, sa Trond. Mørket senker seg og vi gjør klar til en ny uke. Det er en saftig gulrotkake med sjokoladebiter og deilig fyll med kremost.


Har du fått invitasjon til FB-siden vår? M og sto visstnok på trykk i KK for en tid tilbake. Varme vafler, gulrotkake , brownie og eplekake og påsmurte hjemmebakt brød. Velkommen til Trasti og Trine - en helårlig opplevelsesbedrift som leverer . De vet at det blir ikke noe annet fra Trine.


Det kommer ikke boller, bløtkake, gulrotkake , eplekake eller verdens beste. Svar OlivenSjokolade - Trine 15. M - carrotcake with apple and chocolatechips. Hørt veldig mye om denne oppskriften fra R. Må derfor prøves:) . Jeg tror ikke de lider .

På myTaste vil du finne oppskrifter for trines matblogg dressing samt tusenvis av lignende oppskrifter. Han ringte på døra og spurte om å få oppskriften for ca ti år siden, og etter det har vi hatt kaka ved mange anledninger. Takk til deg Trine ! Trine Sandbergs enkle påskekake med sjokoladekrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg