tirsdag 25. desember 2018

Dekosol persienne

Dekosol persienne

Grønne vitaminbomber. Jonas Lundgren sverger til grønne drikker fullpakket med fiber, mineraler og vitaminer. Man blir piggere og mer på . Avocado er kanskje ikke det første du forbinder med smoothie , men det smaker. Prøv denne smakfulle oppskriften eller en av våre mange andre vegan- og . Drøssevis av supersunne smoothieoppskrifter. Her finner du mange oppskrifter og ideer for hvordan du kan lage dine smoothies ! Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie På våre nettsider har vi vi samlet mange deilige oppskrifter til dere!


Dekosol persienne

Eg har skikkelig dilla på smoothie om dagane! Eg bruker ingen oppskrift , men slumper . En smoothie kan erstatte et måltid om du lager den på rett måte. Omega-med EPA og DHA kan blandes i kalder drikker og retter. Det er mandag og det betyr oppskrift på en ny smoothie. Denne gangen har jeg dratt frem et par glemte favoritter jeg håper dere tester ut.


Tilsett nøtter, spinat og krydderurter – og smoothien din blir til en. Denne smoothien er full av go´saker som ungene kommer til å elske. Perfekt for dager når matlysten ikke er på topp eller som . Du finner Julies beste smoothie - oppskrift og andre favorittkombinasjoner du kan . Har du forsøkt å lage smoothie med havregryn? Havregryn har helsemessige egenskaper og gjør at smoothien metter ekstra godt! Les på pakken om bærene egner seg til bruk uten . Det trenger vi alle, men det er kanskje spesielt vikig for de småspiste, som . En forfriskende grønn smoothie med spinat, banan, lime, ingefær og havregryn.


Dekosol persienne

Perfekt som et mellommålti før eller etter en treningsøkt. Enkel fremgangsmåte for hvordan du lager en sunn og deilig smoothie. Blandingen av jordbær og bringebær blir super i en smoothie. Legg til i favoritter.


Appelsinsmoothie med frisk ingefær. Hjem Oppskrifter smoothie. SMOOTHIE MED JORDBÆR OG YOGHURT.


Dekosol persienne

Selv om ikke grønnkål og spinat er favorittsmaken din, kan du fortsatt nyte en sunn og grønn smoothie. Her er syv velsmakende oppskrifter ! Oppskrift på energi- smoothie med Maca, MCT-olje og vaniljepulver. Få en kickstart med en god smoothie , og boost frukt- og grøntinntaket.


Vinn en RÅ blender fra wilfa! Premie sponset av Wilfa. Smoothie, smoothie, magen full av smoothie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg