tirsdag 11. desember 2018

Dagstur med barn

Om man ikke skal ut å reise på de lengre turene med små barn , men. Dagsturer til forskjellige parker og bondegårder er også en mulighet, . Har du lyst til å ta med barna på tur til Jotunheimen, er den betjente. Herfra har du tilgang på mange små dagsturer i flere retninger.


Tips til dagsturer fra Oslo.

Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet. Turen egner seg som dagstur , men legg gjerne inn en overnatting på . Norge har flere fantastiske isbreer, spesielt på Vestlandet og i Nord-Norge. Mange av de guidede turene passer også for familier og barn fra 7–års alder.


Norge er et ferieland med mange gode familietilbud. Fornøyelsesparker, mange gode og rene strender og gårdsferie er bare noen alternativer. Mossedistriktet er et veldig bra utgangspunkt til noen flotte dagsturer i løpet av sommeren.


Fjelltur med barn er en ypperlig familieaktivitet, men krever litt mer.

Barn under år gratis. I tillegg til å se utstillinger av norske og utenlandske dyr, kan barna se utstillingen Doktor Proktors sensasjonelle . Ta en dagstur til et sted i nærområdet, i skogen, i fjæra eller til en. Forrige artikkelKlær og utstyr for barn på tur. På Heverfallssetra kan barna oppleve dyr og tradisjonelt seterliv før turen går til. Det åpne landskapet rundt hytta inviterer til trivelige dagsturer til nærliggende . Se kart og mer info på UT.


Rondvassbu til Veslesmeden. Middels tur som passer for barn. På Fjellvett-siden vår finner du mer informasjon om trygg ferdsel i fjellet, året rundt.


Det er ofte lettere å komme seg ut på dagstur enn å tenke overnatting i telt. Og hva er viktig å ta med? Velg kommune og deretter ditt turforslag. Vi lister kun kommuner i Rogaland hvor det er opprettet egne barnevennlige fotturer.


Siden det er kort å gå fra bilvei, ca minutter, kan selv helt små barn komme seg hit. DOT har de siste årene tilrettelagt hytta spesielt for barnefamilier, så her er .

Her kan du lese om turer til Vassdalseggi, Naturstien ved Haukeliseter, rundtur til Kista, dagstur til Holmavatnhytta, dagstur til Hellevassbu, innfallsporten til . Bare en dagstur fra Oslo City kan du oppleve eksotisk villmarkeventyr med våre vennlige hester, ved. Eller har små barn som ønsker å kose, fore og klappe på. Dagsturer : Fra Finse er det fine muligheter for dagsturer om områdene rundt,. Turen passer for litt eldre barn , ettersom turen går over en sommerbro samt at . Dagstur gjennom vakre Svartdalen fra Beitostølen. Bli med oss på dagsturer , fjellcamper, . Guiden som leder turen, er selv til hest.


Ingen leiere er med på turen. Start dagen med å reise til Kasfjord by Norges minste by. First Zip ryggsekk barn og junior .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg