tirsdag 20. februar 2018

Jentenavn som slutter på s

Guttenavn som slutter på AS innlegg 19. Hvilke andre jentenavn enn Iris slutter på S ? Fine jentenavn som slutter på a. Flere resultater fra forum. Ser du etter en liste med jentenavn som slutter på S ?

Du finner en mengde navn til jenter som slutter på s på denne siden. Spørsmål: Jeg skal sende ut konfirmasjonsinnbydelse. Begge navnene slutter med S. Riksmålsforbundets språkquiz.


Gamle Raadhus, Oslo, Norge forum. Barn og familie Forslag til guttenavn som slutter på S? Som overskriften sier: Har du forslag på noen guttenavn som slutter på S. Gjerne noe som ikke alle heter nå for tiden.

Thomas var et kallenavn for å skille dem fra andre som hadde samme navn. Han ble senere apostelen og tvilende Thomas fordi han ikke i utgangspunktet . ABCDEFGHIJKLMNOPR S TUVWYZ. Thomas Jonas Mathias Magnus Lars Andreas Tobias Anders Marius Markus Johannes Elias . Trenger du guttenavn som slutter på S ? Ta en kikk på denne siden for å finne en rekke navn til gutter som slutter på s. Navn som er populære nå trenger ikke å finnes i disse topp 10-listene. Det mener Utne skyldes at. Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge.


Et eksempel er korte jentenavn som slutter på -a, som Linnea og Maja. A- endelser Slik har. Norske nyfødte skal ha gode navn , og dåp bør være en høytidelig handling, også i. Jag är halvt svenska och anvendar inte translator, men så har jag non fel.


Genitivs- s bak navn i anførselstegn. Dersom et ord ender på s , x eller z, benyttes apostrof bak ordet . Innlegg om Navn skrevet av olafhusby.

Mens guttenavnene slutter på sju ulike konsonanter (-m, -r, - s , -p, -b, -l, -h) ender jentenavn på -a eller . Jul, Østen og Gudbrand er guttenavn med røtter i Oppland. Trenden med jentenavn som slutter på -a fortsetter. Jentenavn som slutter med Ø, for eksempel Livø og Annø er stedsspesifikke for . For år siden var andelen på under en halv prosent.


Formen Jonas er gresk og betyr due . SKILLER SEG UT: Toåringens navn Conor John skiller seg ut fra topp 20- statistikken i både Vestfold. Kvinnelige etternavn ender i hovedsak enten på -e eller -a, eller har. Emma har dominert topplista for jentenavn i ti år, mens de fire.


Forkortelser der ender med et punktum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg