mandag 5. februar 2018

Badesko voksen

Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til . Velkommen til MaBe Jeg strikker votter, luer og sjal til små og store. Finn din neste strikkeoppskrift i vårt store arkiv.


Bare Blåbær Lue , Dame , Norsk, Et lekkert sett med blåbær skjerf og lue. Mønster på lue til mannsbunad fra Sunnhordaland.

Revelua kan strikkes i to størrelser, til barn og til voksne. Vi viser trinn for trinn hvordan strikke reveørene. Mønsteret på denne lua har jeg dessverre måtte fjerne ifra bloggen da enkelte tror at det er fritt frem å stjele bilder og kopiere mønsteret. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du. PetiteKnit – Enkeltoppskrift – Lue til baby, barn og dame , strikket i. Gratis strikkeoppskrift for dame.


Hold deg varm i høst og vinter med dette deilige settet med lue og votter til dame. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. En lodden og myk lue !

Oppskrift kommer i to størrelser, begge inkludert i kit. Varm lue med en god passform. Du kan bruke luen begge veier,.


Ribbestrikket lue i merino En klassisk ribbestrikket lue som passer til alle! Dette er ei ganske enkel og grei oppskrift :). Str: Barn ( dame ) herre. Norges største portal for kjøp og salg av strikkemønster, strikkeoppskrift og heklemønster.


Finn inspirasjon eller ditt neste strikkemønster her. Denne oppskrift er på norsk. Linni Meisters Farmen- lue har blitt en kjempehit.


Begynn deretter å strikke mønster etter dette diagrammet:. Her finner du oppskriften. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Størrelser: 2-år, 6- år, Dame , Herre.


Bilderesultat for gratis oppskrift lue dame 5. Trendy lue pattern by Birte Aartun. Strikkefasthet: m = cm. Innlegg om lue skrevet av ems. Rullelua som min datter satte igang å strikke på Og som de supre damene på Husfliden tipset meg om, Og som jeg standhaftig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg