Fårikålkjøtt av Bog (Lammekjøtt) Ca 1. Nordfjord Pr Kg 110. La nærbutikken bestå! Hvordan lage fårikål ? FÅRIKÅL MED ØL: Jeg elsker fårikål og lager gjerne en kjele med to kilo kjøtt bare til meg selv.
Da har jeg fårikål hele uka, eller i tre-fire dager. Med nyslaktet lam i butikkene er det igjen høysesong for fårikål, som har. Av indiske retter med fårikålkjøtt trekker hun fram Rogan josh, som i . Kjøttet skal ikke være konservert ved for eksempel salting og tørking, . Vi brukte rett og slett flere metoder som sikret mer smak i fårikålen. Kål er stort sett bare vann, og det tar ikke lang tid før alt er dekket.
Legg kjøtt og hodekål lagvis i en gryte (kjøtt nederst med fettsiden ned).
Krydre med salt og pepper mellom . Slik lager du fårikål. FÅRIKÅL : Kålen spiller minst like stor rolle som kjøttet når du skal . Her er tipsene du trenger. Korma er en betegnelse på gryter hvor kjøtt er kokt mørt i en krydret saus med . Det beste kjøttet til fårikål kommer fra bogen, sidene og nakken.
Min personlige favoritt er nakkekjøttet. Ingenting slår fårikålen når det kommer til å samle fest og folkelighet i ett og. Dette er en nydelig, tradisjonsrik fårikål med kjøtt som har sin opprinnelse fra fjellområdene på Vestlandet, kokt med deilig kål hvor all smak og . Kålen du bruker i fårikål er helt vanlig hodekål. Bruk omtrent samme mengde kjøtt som kål. Del kålen i båter og så båtene i to eller tre.
Legg så kjøtt og kål lagvis med et dryss salt og pepper mellom hvert lag. Hell på vann og la det koke opp. La fårikålen trekke over svak varme under lokk til . Retten er enkel å lage, med kjøtt , hodekål, pepper, salt og vann, og har vært en.
Lammefrikasse (på fårikålkjøtt , bog eller lammelår). Du MÅ ikke lage tradisjonell fårikål av fårikålkjøtt. Prøv deg på lammefrikasse da vel. Til fårikål, frikassé og gryteretter.
Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside, med ben og litt mer fett som gjør det saftig. I morgen torsdag er det fårikålens dag, og vi feirer med å gi våre kunder et ekstra godt tilbud på ferskt fårikålkjøtt. Kjøkkensjefen deler sine tips og sin beste oppskrift på fårikål.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.