mandag 26. februar 2018

Avslutning lue

For er egentlig litt usikker på avslutningen også, for er det vanlig . Baggy Lue er en helt enkel lue med en lett baggy passform bakpå hodet og med. Lua strikkes rundt på rundpinne nedenfra og opp og avsluttes med fellinger . Har begynt å strikke en lue (uten oppskrift) og lurer på den. Da blir det mer vanlig lue avslutning , med fellestriper.


Morsomt mønster å strikke da den er ganske fargerik.

Fin avslutning på toppen av luen. Innlegg om Lue skrevet av strikkingrid. Fikk akkurat nok restegarn til å strikke en tilhørende lue. Luen strikkes i omganger på rundpinne og avsluttes. AVSLUTNING (MONTERING).


Sy fast snorene nederst på luen , se figur B. I denne DROPS video viser vi alt fra hvordan man sjekker strikkefastheten, legger opp masker og til vi. Bruker du tre nøster og lager en løsere (mer baggy) lue , strikker du. Oppskrift på lue , genser og bukse er nå ute i nettbutikken.

Minner om giveawayen som avsluttes klokken i kveld! Se info i tidligere innlegg. Denne deilige luen har en god passform. Bittamis design selger mønster på Karipias pulsvanter og lue. Tynneste pinnealternativ brukes til ribb i avslutning og i tommel.


Størrelse: Dame medium. Er du klar for strikke- LUE -aksjon? Februar skal vi sørge for at alle hoder (og hjerter) i byen blir varme! Og vi skal strikke✌ Få oppskrift ved å. Matroslue i beretfasong. Flat pull med skrå sider som avsluttes ned mot en strikket smal ribbekant.


På toppen av luen er det en liten dusk. Om Edvard ville bestille ham ved kveldens avslutning , skulle han få god pris. Sjåførens lue stod litt på snei, som prøvde han å være en av tjuagutta.


Se video av studentene som kaster luer nederst i saken! Settet har også en liten mønsterbord som gir det lille ekstra. Lua avsluttes med et mandala i kronen.


Sist helg var det avslutning i Norge.

I USA har våre løpere denne uka hatt en eksotisk avslutning på en fin sesong. Kampen fikk en noe merkelig avslutning. Jeg vil ikke snakke . För första gången i fotbollshistorien spelas en VM-final mellan den regerande världsmästaren och den regerande Europamästaren.


NAME Lue INDEXING TERM Samisk folkedrakt, kvinne, Hodebekledning, Hodeplagg,. Avslutning med omlindade snoddar, tsavekbátte, med tennpärlor på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg