mandag 11. desember 2017

Sunne salater

En god sommersalat kan du gjerne servere som middag både til hverdags og fest. Se gode tips til sommersalaten her. Du kan legge til, eller ta bort noen av ingrediensene, . Når du spiser salat blir du mett på en lett og god måte.


Dermed legger du et perfekt grunnlag for å takle resten av arbeids- eller skoledagen.

I tillegg bidrar en. Mørk sjokoladekake for de som elsker god sjokolade. Jau, det kan den, og det er ei sjakktrekk for å utvikle gode smakar. Det er lett å lage gode kjøttfrie måltider. Salat kan vel ikkje vere bakt?


Her finner du både gode oppskrifter på vegetariske og veganske retter som passer til middag og lunsj, og hverdag og fest ! Med god smak frå eple, stangselleri og rosiner i tillegg til knasande kål er dette. Skal du ta med ein salat til festbordet kan du notere denne!

Men nå har jeg bestemt meg for å bli litt flinkere til å lage gode salater. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme! Frisk salat passer til pai og annen sommermat.


Denne er med grønn salat , friske urter, vårløk og valnøtter. En lett dressing av eddik, olje, salt og pepper helles . Denne superenkle salaten har kylling, krydret cottage cheese og friske. Med alle de gode bærene du nå finner i butikken, er salatene relativt . Vi har samlet en rekke oppskrifter på velsmakende, sunne og mettende salater.


Finn oppskrifter på råkostsalat, pastasalat og deilige festsalater som holder deg . Sprøtt og godt, fargerik og smekkfull med gode smaker. En proteinrik og god lavkarbosalat med asparges og sukkererter. Her har du beviser på akkurat dette, salater som metter og smaker, og som passer både. Den gode smaken får vi fra koriander og mynte. Her får du gode forslag - velbekomme!


Foto: vegetarfamilien. Rå tabbouleh fra Vegetarbloggen: Festsalat fra Midtøsten.

Når råvarene er på sitt beste, er det lite som slår gode og friske salater. Kyllingsalat, pastasalat, avokadosalat eller kikertsalat – en god salat er en. Vannmelon, mango, dressing med mye smak, koriander og mynte er gode.


Deilig salat som kan serveres ved siden av ulike retter. Dette er en frisk fargefest av en salat med vannmelon og mango som blandes med . Tilsett gjerne andre råvarer om ønskelig. Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for . Enkel, men raffinert salat basert på høstlige ingredienser.


Søtpotet- og rødbetefrites. Eple- og ananassalat. Grønne vegetarkaker. Gode salater og lettvint mat i sommervarmen fra VGs kokk Lise Finckenhagen. Parmesanchips eller ostechips er godt og sprøtt i salater.


En salat full av gode råvarer! Og selv om den inneholder mange ingredienser, er salaten veldig enkel å lage. God frokost som gir energi til hele dagen. Fransk salat med varm geitost.


Ikke bare er fisk en god kilde til proteiner, og fet fisk en god kilde til omega. En god salat passer alltid som tilbehør og forrett, men en salat kan også .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg