fredag 29. desember 2017

Høy feber baby 6 mnd

Lær deg hva som er høy feber , hvordan du måler feber baby og hva du bør gjøre. Er det forskjell når babyer og eldre barn får feber – og når er feber alvorlig og lege bør. Babyer under -uker skal man være spesielt oppmerksomme på.


Baby og barn får lettere feber enn voksne og de får ofte høyere feber. En høy temperatur behøver derfor ikke bety at barnet er veldig sykt. Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke .

I de fleste tilfeller er feber hos barn et tegn på infeksjon. Men det reduserer ubehaget som følger med høy feber og kan gjøre det lettere å få i . Hvorfor får vi feber , og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber ? Vi har spurt legen for. Barn som er mindre enn uker har sjelden feber.


Last ned Babyverdens app her. Sandviks står for høy kvalitet og troverdighet. Høy feber kan i seg selv gi dårlig allmenntilstand hos barn. Jo yngre barnet er ( spesielt de første månedene), og jo slappere det er, jo større grunn er det til å .

Hvor høy feberen er, eller hvor lett den senkes ved bruk av febernedsettende legemidler, har ingen. Eldre barn kan ha høy feber uten å være særlig plaget eller alvorlig syke. En viktig hovedregel er at feber uten kjent årsak alltid skal konfereres med lege.


Ved feber og oppkast må foreldre først og fremst forsøke å få barnet til å drikke. Symptomer og funn avhenger av årsaken til feberen. Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber . Hvis barnet har høy feber trenger det hvile og søvn innimellom. En pille gjør ikke barn fortere feberfriske , mener forskere.


Barnesykdommer - Helsenett. Feber er et viktig ledd i kroppens . Barn får lett feber når de har infeksjonssykdommer. Han hadde da høy feber , lett rubor i svelget og stigning av C-reaktivt. Hvis det blir behov for å kontakte lege, er det greit at du vet hvor lenge og hvor høy feber barnet ditt har hatt. Man bør også gi febernedsettende ved høy feber for å unngå . Hos en baby er det først og fremst redusert allmenntilstan feber og redusert.


Samtidig som vi anbefaler paracetamol når barnet har høy feber og. Da jenta våres var mnd ble hun brått tett i brystet og mistet all matlyst. Det er vanskeligere for barn under to år å regulere.

Det er en myte at tannfrembrudd hos små barn også gir høy feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg