fredag 29. desember 2017

Baby sover ikke på natten

Her er grunner til hvorfor babyen din ikke vil sove om natten. Hvis du samsover med barnet, og syns det fungerer bra, blir det selvfølgelig . Man blir trett, utmattet og irritert etter en natt med for lite søvn. Det er derfor ikke rart at foreldre fokuserer mye på om barnet deres sover natten igjennom.


Det er ikke morsomt å stå opp midt på natta , hver dag, fordi babyen hyler og.

Kanskje han sover for lenge på dagen, og derfor ikke sover lenge nok om natten ? Dette kan høres usannsynlig ut, for du føler kanskje ikke at du sover i det hele tatt. Grunnen er at babyens søvnperioder er så korte. Babyen våkner og vil ha mat . Når babyen er under tre måneder er det vanlig å sove i kortere etapper, alt fra én til tre. Noen barn sover ikke natten gjennom før de er godt over ett år, selv om . Sover hun om dagen, .

De skiller ikke mellom dag og natt. Noen ganger kan det ligge medisinske grunner til at barnet ikke sover ,. Hver dag, hver natt sitter det flere småbarnsforeldre å gråter sine modige tårer i kor . Nybakte foreldre sover i snitt litt over fem timer per natt i løpet av barnets. Fra 0- måneder er det ikke snakk om søvnproblemer, men ved . Jeg husker jeg gikk på gata og studerte andre mødre og tenkte: Hvor mye har dere sovet i natt ? Det var heller ikke terapi å havne i . Andre barn sover knapt i det hele tatt i seks måneder, så her er det store . Barn som har problemer med å sovne eller å forbli sovende natten gjennom, kan ha et søvnproblem.


Men det er ikke slik at alle barn som av og til våkner om . Hun mener det alltid er en eller flere årsaker til at barn ikke sover. Mange foreldre sliter mye med at barnet våkner om natta. Vi har en åring og mnd baby.


Begge legger seg kl . Det kan være utfordrende og uvant å ikke få sove hele natta i strekk slik.

Hvor godt barnet sover om natta , hvor lenge det sover i strekk, og. Det gjør du ved å lene deg over mot babyen , slik at hen får tak i det øverste brystet. I denne alderen er det fortsatt ikke noe mål at babyen skal sove natta.


Skal babyen få bestemme selv når den vil sove - slik som i Italia, eller ha faste. Hvordan får du barnet til å sove natten igjennom uten å våkne? Det bør ikke være slik at hvis du ikke sover på den måten samfunnet ønsker, . Faktisk er det også vanlig for større barn og voksne å våkne i løpet av natten , forskjellen er bare at vi ikke vekker andre for å få hjelp til å sovne.


Barn er ikke født med den normale døgnrytmen vi opparbeider oss over. Når barnet sover langt mindre enn forventet, kan det oppleves som et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg