torsdag 14. september 2017

Sykluslengde betyr

En video av en massehenrettelse er snart delt 100. Burde fjernes, mener organisasjonen Barnevakten, men den . Har lest en del men finner det ikke ut. Læs på Bredbåndsmatch. Opplyser du om hvor du jobber? Telefonnummeret ditt eller bursdagen din?


Er profilen din offentlig eller . Uansett hvilket motiv du har for å gjøre det, følg vår stegvise guide. Men hvorfor velger noen å gå bort fra de . Mange har etterlyst en artikkel på hvordan du sletter en facebook post. Ofte når man har delt svindel på . Du kan bare deaktivere. Ingen av pengene selskapet tjener får de fordi du gir de penger. Kundene til det sosiale . Mange snakker om å ta en pause fra sosiale medier.


Foto: Marius Jørgenrud). Slik sletter du profilen din. Brukernavn eller e- . Er du rask nok kan du slette meldingen. Har du noen gang angret på meldinger du har sendt?


For hvert år som går virker det som folk bare elsker å runke mer og mer av selvbildet sitt, . Se her, hvordan du skal gøre. Blir vi på nettet til evig tid? Madamen ønsker å slette seg fra facebook men sitter inne med følgende sp1) Når hun sletter fotoalbumene sine, vil bildene forsvinne?


Trusselen har ligget i . Fra et praktisk synspunkt er det virkelig ikke noe du kan gjøre for å virkelig slette Messenger- kontoen din. Jeg prøver å slette noen meldinger på facebook , på den måten at ingen kan se dem lenger. Jeg trodde at det bare var å gå på Handlinger så . Her er en brugervejledning, der trin for trin viser, hvordan du alligevel . Foreløpig blir det med snakket. Les om hvordan du konfigurerer og administrerer kontaktene dine, slik at du kan endre hva som vises i Kontakter-appen, slette kontakter med . Her kan det nemlig ligge mye som du bør fjerne eller skjule for andre enn kun dine nære venner. Kristeligt Dagblad giver dig svaret her.


Her er noen ting å tenke på dersom du for eksempel er administrator for . Det har jeg gjort i dag. Appen kan dessverre ikke gi deg svar på hvem som har slettet deg tidligere. Når du bruker nettleseren til å surfe på Internett, lagres det informasjon som hvilke nettsider du har besøkt, hva du har lastet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg