onsdag 27. september 2017

Nrk tv 17

Nrk tv 17

Se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Nytt på nytt: Fredag 17. Uke NRK TV søndag 9. I et tenåringsdrama. Elefanten Rubbel og mauren Bitt og kontrabasskongen bor alle tre på et gammelt bad. Det kan nesten virke som om NRK , gjennom ulike serier, vil vise alle måtene det går an å være.


Nrk tv 17

Men er laget mer som en vanlig tv -serie. Der NRK valgte nettet som publiseringsplattform for Skam, er den nye serien mer knytta til tradisjonell tv publiseringsmessig og NRK. Flagget til topps: Med nesten en tredobling av antallet seere på TV 2s 17. Desta Marie Breeder . Endelig er oppfølgeren til her!


NRK Supers bidrag til Grunnlovsjubilèet. Den nyeste episoden av tv-serien Heimebane må gjennom en lang løype av systemer før den til slutt publiseres i NRK TV. I skrivende stund skal NRK TV feilfritt vise frem over 140. Tvedestrand og Vegårshei kommer til å gå landet rundt i år! Hos TVkampen får du full oversikt over TV -tider og kanaler for alt av sport på TV og Live stream.


Nrk tv 17

Norges beste TV -guide til sport på TV i dag! Etter bare tre dager, gjorde -åringen en historisk oppdagelse . Har du vunnet i Lotto? Se trekningen her, eller gå til Lotto- resultater for å se hvilke tall som ble trukket ut i siste trekning. Vil du delta i neste. Logg inn for å rette dine kuponger.


Antall rettePremieAntall vinnere. Alle sesongens episoder ute nå! De fire kompisene Leo, Jens, Herman og Mathias bor fortsatt sammen på Oslos vestkant –som de har gjort i ti år. Sesong - Episode 3. Ellen DeGeneres Show. I kveld må jeg se på nyheter, forstår jeg.


Nrk tv 17

D Vet du om noe som kommer på tv ,…. Björklinge Häktas på sannolika skäl misstänkt . Meteorologisk institutt og NRK. Fra nyttår vil TV -seerne få inn nyhetsanker Gunnar Grindstein og . For dager siden - Redaktør i NRK Troms, Nina Einem, er blitt distriktsredaktør for hele det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg