torsdag 7. september 2017

Årets influensa 2019

Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa. Status for sesongens . Spørsmål og svar om influensa. De andre strekene viser smitten fra tidligere år. Altså pleier influensa.


Årets influensa 2019

Uke markerte starten på årets influensasesong som varer helt til uke neste år. Ifølge en overvåkningsrapport fra fhi, fikk stykker påvist . Her finner du dessuten kunnskapsgrunnlaget . A, H1N en variant av viruset. RLIG: Personer i risikogruppene bør ta vaksine mot influensa hvert år,. Influensasesongen nærmer seg, og i år.


Publisert tirsdag 01. De nye vaksinene beskytter . Vet dere om årets vaksine beskytter mot årets influensavirus ? Neste uke kommer årets influensavaksine. For det er spesielt med influensasykdommen at den kommer i . Da bør du vaksinere deg mot årets sesonginfluensa. Sjekk lista under om du har en sykdom som kan forverres av . Olavs hospital er i gang. Målet er at av ansatte skal vaksinere seg.


Alle ansatte, både med og uten . Lær deg forskjellen og les alt du bør vite om influensa varighet, smitte, inkubasjonstid. Den beskyttende effekten av årets influensavaksine på. Oslo, Akershus, Telemark, Hordaland og Sogn og Fjordane er rammet i første omgang.


Forekomsten av influensa er . Hvor godt årets vaksine treffer vet man ikke før sesongen er i full gang. Folkehelseinstituttet har laget en podcast om årets influensasesong. BARN BLIR SYKE: I år er sesongen preget av svineinfluensa og den smitter typisk småbarn lettere enn eldre.


Årets influensa 2019

Stor rift om årets influensavaksine. De som har behov eller ønsker å ta årets influensavaksine kan gjøre dette . Det er fortsatt ikke for sent å vaksinere . Tidligere i måneden ble det meldt at årets influensavaksine ble . Tjenna Legekontor tilbyr vaksine for sine . Nær million mennesker i Norge tilhører grupper med økt risiko for komplikasjoner av influensa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg