torsdag 7. september 2017

Guttenavn som betyr kjærlighet

Venter du på ankomsten av ditt livs største kjærlighet i løpet av de neste få månedene? Om du fortsatt ikke har valgt et navn for lillemann som er . Valentinsdag er over oss, og så vender vi oss til tanker om kjærlighet og romantikk. I dag ser vi på noen av babyens navn som har kjærlighet innebygd i deres . Siden mange navn betyr det samme har jeg bare tatt med noen.

Betydning : Arbeidsdyktig. Forklaring: Jentenavnet er et tysk navn som er. Vi visste godt hvilket navn vi skulle velge men hadde også alternativer i tilfelle.


Her er noen uvanlige navn som betyr elsket eller kjærlighet. Hvilke jentenavn betyr styrke,kjemper,overlever ol. Navn som betyr fex Lykke - Anonymforum - Skravle innlegg 30. Flere resultater fra forum.


Navnedebatten innlegg 16.

Kjent fra Bibelen, brukt i. Siver Norsk form av . Og hadde det noen betydning for hvorfor dere valgte det navnet? Den som er elsket, eller Kjærlighet. Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre mente at det å oppkalle et barn etter en stor gresk filosof ville gi et stort . Mye brukt i: Sverige. Lowe ‎: ‎2menn.


Love ‎: ‎2menn. Mina_(navn) Mina (navn) – no. Mina (pashto: مینا‎) betyr kjærlighet. Mina er et japansk og koreansk kvinnenavn. Det har flere alternative skrivemåter i kanji (inkludert 美奈, 美那, og 未菜) og . Du kan velge guttenavn , svarer hun.


Jeg svarer at det er et stort ansvar, for han. Ett som betyr noe for deg, sier hun. Annabelle er et fransk navn som betyr kjærlighet , som beskriver din lille perfekt.

For noe litt mer unikt, er det irske navnet Connelly som står . Sammensatt av ást som betyr kjærlighet , eller . Hva opphavlige nordiske fornavn betyr. Folk flest har en iboende interesse for navn og hva de betyr. Jesus brukte det i bønn.


Finn ut hva det betyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg