mandag 21. august 2017

Sunt tilbehør til torsk

Hva skal du servere til torsk ? Det er så utrolig mye mer enn kokte poteter og grønnsaker som passer til den nydelige hvite fisken. Hva er deres beste oppskrifter på tilbehør og tilberednings måte? Nå får du sunne fiskeburgere i mange butikker med nesten kun fisk i, . Hutre hutre, så kaldt vi har hatt det i det siste.


Heldigvis har jeg fått meg det heiteste penger kan kjøpe i disse dager.

En favorittmiddag blant mange, fordi den er enkel å lage, sunn og smakfull. Supper, former, gryter og tilbehør du blir fysen på. Det skal være enkelt å spise både sunt og godt! Skrei er festmat på sitt beste.


Torsk er enkel fiskemiddag. Her finner du enkle, gode, lekre, festmåltider av både torsk og skrei. En delikat pesto løfter sammen med fargerike grønnsaker smaken på denne torskeretten til himmels. Send handleliste på e-post.


Server torsken med kokte poteter, sprøstekt bacon og gulrotstuing.

Det er nok fleire som er middagsleie og trenger ny inspirasjon til kvardagsmiddager, som både smaker godt, er sunt og går relativt fort etter man . Ovnsbakt torsk med purreløksaus og rotgrønnsaker. Tagged glutenfri, lindastuhaug, melkefri, middag, ovnsbakttorsk , purreløk, . Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk , skrei og annen hvit fisk. Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en . Lettsaltet torsk er en råvare som aldri går av moten. Med riktig tilbehør blir torsken fort et luksusmålti fullstappet med sunne næringsstoffer som både små og . Retten er enkel og tar kort tid å lage. Denne oppskriften med ertepuré og egg- og persillesaus smaker himmelsk!


Deilige, små forundringspakker med fisk på grillen lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3. Agurk som tilbehør Spirer som topping Skjær søtpotet i tynne skiver,. I dag har jeg en sunn og smakfull 2-retters til dere – superenkelt og ikke minst . Oppskriften vår på potetmos med ristet hvitløk og tomat egner seg like godt til lettpanert torsk som annen fisk.


Ikke komplisert, men lett å imponere med! Vi har oppskrifter på sunt tilbehør. Før jeg løper avgårde på jobb, så tenkte jeg å dele med dere et tilbehør som passer perfekt til fisk.


Slik lager du torsk i tomat.

God smak og mye proteiner gjør mager torsk til et godt valg hvis du gjerne vil gå ned i vekt. Beste tilbehør : Slankeeffekten er størst hvis torsken får følge av. Avokado: Supermat som er proppfull av sunt fett og kostfiber. Tilbehør : stk Polarbrød fullkorn 4gram salat, blandet.


I denne oppskriften er den servert med blomkålpuré, glaserte grønnsaker og kokte poteter. Stekt torsk passer til både enkelt og litt mer komplisert tilbehør. Dette er en sunn og god rett hvor tilbehøret kan varieres. Den klassiske retten er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg